Invoke Üye doctorrr' Alıntı: Çay değil katran içiyoruz la. He bi de şifayı kapmışım yaz gribi nalet bi şey. Genişletmek için tıkla ... Aynen, hastayım hem de bu ayda. Acı bir çayım var. + Bir de telefona rom arıyorum.
doctorrr' Alıntı: Çay değil katran içiyoruz la. He bi de şifayı kapmışım yaz gribi nalet bi şey. Genişletmek için tıkla ... Aynen, hastayım hem de bu ayda. Acı bir çayım var. + Bir de telefona rom arıyorum.
Invoke Üye doctorrr' Alıntı: Yuh leyla ile mecnun'u da kaldırmışlar yayından... Bundan önce Üsküdar'a Giderken'i izlerdim bi de İşler Güçler'i... Onlar da kanalların azizliğine uğramışlardı. Yazık oldu be... Genişletmek için tıkla ... He ya onlarda iyilerdi ama bu kadar tutmamışlardı, Leyla ile Mecnun başkaydı bence. Özel bir kanala filan geçse bari. :/ - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Bugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez. Genişletmek için tıkla ... Allah hepsine rahmet eylesin, kalanlara akıl-fikir-iman ihsan eylesin. Amin.
doctorrr' Alıntı: Yuh leyla ile mecnun'u da kaldırmışlar yayından... Bundan önce Üsküdar'a Giderken'i izlerdim bi de İşler Güçler'i... Onlar da kanalların azizliğine uğramışlardı. Yazık oldu be... Genişletmek için tıkla ... He ya onlarda iyilerdi ama bu kadar tutmamışlardı, Leyla ile Mecnun başkaydı bence. Özel bir kanala filan geçse bari. :/ - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Bugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez. Genişletmek için tıkla ... Allah hepsine rahmet eylesin, kalanlara akıl-fikir-iman ihsan eylesin. Amin.
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Çay değil katran içiyoruz la. He bi de şifayı kapmışım yaz gribi nalet bi şey. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun moruk...
doctorrr' Alıntı: Çay değil katran içiyoruz la. He bi de şifayı kapmışım yaz gribi nalet bi şey. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun moruk...
Nextman Emekli Yönetici Tuba' Alıntı: Öksürük öksürük Ihalamuru içiyorum Genişletmek için tıkla ... Sanırım herkes hasta geçmiş olsun S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.
Tuba' Alıntı: Öksürük öksürük Ihalamuru içiyorum Genişletmek için tıkla ... Sanırım herkes hasta geçmiş olsun S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.
Oğuzhan Üye Tuba' Alıntı: Öksürük öksürük Ihalamuru içiyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Tuba ablacığım...
Tuba' Alıntı: Öksürük öksürük Ihalamuru içiyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Tuba ablacığım...
Tuba Üye Nextman' Alıntı: Sanırım herkes hasta geçmiş olsun S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... sağol Sait Sen de mi hastasın ? Oğuzhan' Alıntı: Geçmiş olsun Tuba ablacığım... Genişletmek için tıkla ... Sağol ablam
Nextman' Alıntı: Sanırım herkes hasta geçmiş olsun S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... sağol Sait Sen de mi hastasın ? Oğuzhan' Alıntı: Geçmiş olsun Tuba ablacığım... Genişletmek için tıkla ... Sağol ablam
Tuba Üye Nextman' Alıntı: Şu an daha iyiyim diyebilirim Tuba sağolasın.Clean is my pc Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun sana da ve kolay gelsin
Nextman' Alıntı: Şu an daha iyiyim diyebilirim Tuba sağolasın.Clean is my pc Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun sana da ve kolay gelsin
doctorrr Üye Oğuzhan' Alıntı: Geçmiş olsun moruk... Genişletmek için tıkla ... Eyv kanka bugün dersaneye de gitmedim yattım dinleniyorum.... - - - Eklendi - - - Bu arada geçmiş olsun Tuba abla...
Oğuzhan' Alıntı: Geçmiş olsun moruk... Genişletmek için tıkla ... Eyv kanka bugün dersaneye de gitmedim yattım dinleniyorum.... - - - Eklendi - - - Bu arada geçmiş olsun Tuba abla...
Haluk. Üye codblackops2' Alıntı: Son yorumlarda f ull karamsarlık hakim Genişletmek için tıkla ... Sanirim f ull demek istedin Olmuyor camdan asagi bakiyorum
codblackops2' Alıntı: Son yorumlarda f ull karamsarlık hakim Genişletmek için tıkla ... Sanirim f ull demek istedin Olmuyor camdan asagi bakiyorum
codblackops2 Üye Haluk.' Alıntı: Sanirim f ull demek istedin Olmuyor camdan asagi bakiyorum Genişletmek için tıkla ... Yok bilerek oyle yazdim f-ull kelimesi Sansürlü
Haluk.' Alıntı: Sanirim f ull demek istedin Olmuyor camdan asagi bakiyorum Genişletmek için tıkla ... Yok bilerek oyle yazdim f-ull kelimesi Sansürlü