saranghaee Üye bugün +359 ile başlayan bi numara dadandı dolandırıcı numarasıdır diye düşünüyorum :?:
Bahaxi Üye saranghaee' Alıntı: bugün +359 ile başlayan bi numara dadandı dolandırıcı numarasıdır diye düşünüyorum :?: Genişletmek için tıkla ... O büyùk ihtimalle abdnin illunios eyaletindendir.şuan çayla piskevit yiyorum
saranghaee' Alıntı: bugün +359 ile başlayan bi numara dadandı dolandırıcı numarasıdır diye düşünüyorum :?: Genişletmek için tıkla ... O büyùk ihtimalle abdnin illunios eyaletindendir.şuan çayla piskevit yiyorum
Revengeful Emekli Yönetici Ne olduysa hep o gelen dini mesajları 10 kişiye göndermeyip sildim diye böyle oldu..
__xXx__ Üye Kabız Civciv' Alıntı: __xXx__i uzun zamandir forumda gormedigimi dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... malum dersler bitirme projesi derken cok vakit kalmıyor
Kabız Civciv' Alıntı: __xXx__i uzun zamandir forumda gormedigimi dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... malum dersler bitirme projesi derken cok vakit kalmıyor
__xXx__ Üye Kabız Civciv' Alıntı: Kolay gelsin abi isin zor valla ablamda seninle ayni durumda Genişletmek için tıkla ... sagol paşa aslinda bazen isyan etsemde guzel gunler bugunler ileride sizde tadacaksiniz
Kabız Civciv' Alıntı: Kolay gelsin abi isin zor valla ablamda seninle ayni durumda Genişletmek için tıkla ... sagol paşa aslinda bazen isyan etsemde guzel gunler bugunler ileride sizde tadacaksiniz