doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: Asansorun 50m/s hizla dustugunu varsayarsak bu durumda ayakta kalman mumkum degil savrulur dusersin hadi ayakata kaldin diyelim o zaman 50m/s hizdan daha fazla hizla ziplamanlazim fakat boyle oldugunda da offf neyse Genişletmek için tıkla ... Kız dediğin ofsayt bilecekmiş, hep kokoreç, midye yiyecekmiş, küfredecekmiş, pes oynayacakmış. Yahu kız değil kahvedeki Hakkı abi bu anlattığın...
Kabız Civciv' Alıntı: Asansorun 50m/s hizla dustugunu varsayarsak bu durumda ayakta kalman mumkum degil savrulur dusersin hadi ayakata kaldin diyelim o zaman 50m/s hizdan daha fazla hizla ziplamanlazim fakat boyle oldugunda da offf neyse Genişletmek için tıkla ... Kız dediğin ofsayt bilecekmiş, hep kokoreç, midye yiyecekmiş, küfredecekmiş, pes oynayacakmış. Yahu kız değil kahvedeki Hakkı abi bu anlattığın...
doctorrr Üye ''Tek aşkım tuttuğum futbol takımı'' kafasını anlayamıyorum. Elinden tutup sinemaya mı götürüyo? Günaydın mesajı mı atıyo?
''Tek aşkım tuttuğum futbol takımı'' kafasını anlayamıyorum. Elinden tutup sinemaya mı götürüyo? Günaydın mesajı mı atıyo?
___kaptan___ Üye Kahraman Tazeoğlu'ndan Aşklı Ruh şiirini dinliyorum ve şiirin sonuna bitiyorum yaaa; ... Şimdi sen içkili bir şiirde ayyaş bir virgülsün artık, Gitte seni noktalar ıslah etsin!!! Adama küfredercesine yazmış yani
Kahraman Tazeoğlu'ndan Aşklı Ruh şiirini dinliyorum ve şiirin sonuna bitiyorum yaaa; ... Şimdi sen içkili bir şiirde ayyaş bir virgülsün artık, Gitte seni noktalar ıslah etsin!!! Adama küfredercesine yazmış yani
SorgulayanAdam Üye Test cozuyorum " Bir hucrede sentezlenen nisasta molekulunun artisina bagli olarak ortamda asagida verilenlerden hangisinin de artmasi beklenir?" WTF?
Test cozuyorum " Bir hucrede sentezlenen nisasta molekulunun artisina bagli olarak ortamda asagida verilenlerden hangisinin de artmasi beklenir?" WTF?
___kaptan___ Üye Emrgncy112' Alıntı: Yine pazar, yine pazar, yine pazar... Ömür tükenip gidiyor azar azar. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Yine pazar ve ben bir önceki günlerden kalma can sıkıntılarımla boğuşuyorum :/
Emrgncy112' Alıntı: Yine pazar, yine pazar, yine pazar... Ömür tükenip gidiyor azar azar. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Yine pazar ve ben bir önceki günlerden kalma can sıkıntılarımla boğuşuyorum :/