Revengeful Emekli Yönetici yetenek sizsinizde milletin gazına gelip kendilerini rezil edenleri izliyorum.
minoo Üye Annemle İffet'i izlemek zorunda kaldım şu an ----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:11:46 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: gooooll di maria real 2 - atletico 1 Genişletmek için tıkla ... Sabri demiş ki Madrid kazanır
Annemle İffet'i izlemek zorunda kaldım şu an ----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:11:46 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: gooooll di maria real 2 - atletico 1 Genişletmek için tıkla ... Sabri demiş ki Madrid kazanır
haltie Üye - SerkeŞ -' Alıntı: madrid derbisini izliyorum Genişletmek için tıkla ... eve geldim direkt maçı açtım minoo' Alıntı: Annemle İffet'i izlemek zorunda kaldım şu an ----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:11:46 ---------- Sabri demiş ki Madrid kazanır Genişletmek için tıkla ... puhahahaha
- SerkeŞ -' Alıntı: madrid derbisini izliyorum Genişletmek için tıkla ... eve geldim direkt maçı açtım minoo' Alıntı: Annemle İffet'i izlemek zorunda kaldım şu an ----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:11:46 ---------- Sabri demiş ki Madrid kazanır Genişletmek için tıkla ... puhahahaha
SHS Üye sabri ----------Eklendi @ 22:18:02 ---------- Yazıldı @ 22:17:08 ---------- pınar bu yüzden evde 4 tv var ben mutfaktayım
sabri ----------Eklendi @ 22:18:02 ---------- Yazıldı @ 22:17:08 ---------- pınar bu yüzden evde 4 tv var ben mutfaktayım
Revengeful Emekli Yönetici 150 W amfi'nin sesini sonuna kadar açıp gain, bas, treble'ı f*lleyip EMG'li gitarlarımla metal çalmayı düşünüyorum
150 W amfi'nin sesini sonuna kadar açıp gain, bas, treble'ı f*lleyip EMG'li gitarlarımla metal çalmayı düşünüyorum
minoo Üye Bizde de 2 tane var ama balkon daha bi hoş geliyor o yüzden katlanıyorum Sigara söndürüyorum şu an, keyfim yerinde. Neden acabaaa
Bizde de 2 tane var ama balkon daha bi hoş geliyor o yüzden katlanıyorum Sigara söndürüyorum şu an, keyfim yerinde. Neden acabaaa
Yasminozz Üye tv izliyorum..face,twittera fln bakıyorum..arada da ark.larla mesajlaşıyorum + meyve yiyiyorum..
pelın_ bende uzun zamandır konuşmadıgım çok sevdıgım bırıyle msj laşıyorum buralardaymış görüşelim diye plan yapıyoruz hadi baklım
bende uzun zamandır konuşmadıgım çok sevdıgım bırıyle msj laşıyorum buralardaymış görüşelim diye plan yapıyoruz hadi baklım
Yasminozz Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yasminoz'a maşallah diyorum, aynı anda 6 iş yapıyor. Genişletmek için tıkla ...