Heroata Üye kayahan14' Alıntı: 8 lik abur cubur aldım nfsmw oynarken atıştırıyom gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Geliyorum
kayahan14' Alıntı: 8 lik abur cubur aldım nfsmw oynarken atıştırıyom gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Geliyorum
Türe Üye Sinirliyim bir hayli. Pc kafayi yidi Ve yakin zamanda kendime soyle guzel bir aylik ban cekecem. Dusmanlarim ve cekemeyenler bir rahatlasin canim ben de derslerime bakayim bari
Sinirliyim bir hayli. Pc kafayi yidi Ve yakin zamanda kendime soyle guzel bir aylik ban cekecem. Dusmanlarim ve cekemeyenler bir rahatlasin canim ben de derslerime bakayim bari
___kaptan___ Üye Beni düşünme ihtimali çok düşük olan, ama beni düşünüyor olma olasılığı çok yüksekte olabilen birini düşünüyorum garip işte
Beni düşünme ihtimali çok düşük olan, ama beni düşünüyor olma olasılığı çok yüksekte olabilen birini düşünüyorum garip işte
kaptan23 Üye ___kaptan___' Alıntı: Beni düşünme ihtimali çok düşük olan, ama beni düşünüyor olma olasılığı çok yüksekte olabilen birini düşünüyorum garip işte Genişletmek için tıkla ... çok zor iş
___kaptan___' Alıntı: Beni düşünme ihtimali çok düşük olan, ama beni düşünüyor olma olasılığı çok yüksekte olabilen birini düşünüyorum garip işte Genişletmek için tıkla ... çok zor iş
___kaptan___ Üye kaptan23' Alıntı: çok zor iş Genişletmek için tıkla ... Şu koca dünyada ne kadar zor ve imkânsız varsa hep beni bulur zaten
kaptan23' Alıntı: çok zor iş Genişletmek için tıkla ... Şu koca dünyada ne kadar zor ve imkânsız varsa hep beni bulur zaten
Kerim. Üye Tabletim super oldu ya Gta vc'de bile grafik ayari varken kasma yok Edit:2.2ydi ics kurdum tablet çag atladi resmen
Tabletim super oldu ya Gta vc'de bile grafik ayari varken kasma yok Edit:2.2ydi ics kurdum tablet çag atladi resmen
kaptan23 Üye ___kaptan___' Alıntı: Müslüm Gürses-Hasret rüzgarlarını dinliyorum Genişletmek için tıkla ... sabah sabah bu kadar içilirmi be kardeşim gençliğine yazık(ama bi bardak ikram etsen yok demem)
___kaptan___' Alıntı: Müslüm Gürses-Hasret rüzgarlarını dinliyorum Genişletmek için tıkla ... sabah sabah bu kadar içilirmi be kardeşim gençliğine yazık(ama bi bardak ikram etsen yok demem)