doctorrr Üye Olm ben onu çoktan unuttum ya Hatırlatsaydın keşge Şuanda mobilim ve pc babuşta alamam Aaaııggghhh
Cezzbedici3 Üye Bugün party zamanı her açıdan kopmalık bir günnnnn lets Gooooo Kid Kudi - Pursuit of Happyness Steve Aoki remix güne tat katacak En kötü günüm böyle olsun... Bombalar art arda patlıyor
Bugün party zamanı her açıdan kopmalık bir günnnnn lets Gooooo Kid Kudi - Pursuit of Happyness Steve Aoki remix güne tat katacak En kötü günüm böyle olsun... Bombalar art arda patlıyor
doctorrr Üye Geçmiş olsun Arda abe... Kahve yapıcam yerimden kalkamıyorum... Ah bi' kalksam Viyana'yı kuşatırım yeminle
Geçmiş olsun Arda abe... Kahve yapıcam yerimden kalkamıyorum... Ah bi' kalksam Viyana'yı kuşatırım yeminle
doctorrr Üye Karaya aak denilir miii aamaayaaa baaak denilir mii sevene bıraaak denilir miii ooof oooof sen de mi Leyla?
Karaya aak denilir miii aamaayaaa baaak denilir mii sevene bıraaak denilir miii ooof oooof sen de mi Leyla?
doctorrr Üye Hani şimdi bu simidin ortası boş ya hava var orda biz simitle beraber o havayı da yiyoruz gaz yapmasın mı o? Gaz adamı öldürür biliyon mu acaba?
Hani şimdi bu simidin ortası boş ya hava var orda biz simitle beraber o havayı da yiyoruz gaz yapmasın mı o? Gaz adamı öldürür biliyon mu acaba?
tempestshine Üye Şu ... öğretmen benimle arkadaşımı ayırdı.Yanına oturduğum kişide beni kovuyor.Bu ne lan !!1!1!!!