tempestshine Üye Dün okula gitmedim.Hoca yerleri değiştirdim.Sınıfta bazı ..... lar da bizim hakkımızda onlar çok konuşuyo falan demişler.Hoca bizim sıraları ayırmış.Beni de çok .... bir kızın yanına oturdu.Vay ...
Dün okula gitmedim.Hoca yerleri değiştirdim.Sınıfta bazı ..... lar da bizim hakkımızda onlar çok konuşuyo falan demişler.Hoca bizim sıraları ayırmış.Beni de çok .... bir kızın yanına oturdu.Vay ...
Furkan Emekli Üye nextman' Alıntı: 3D design tasarımları bitirmem gerek Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. Şimdiden herkese Hayırlı Cuma'lar arkadaşlar kendinize iyi davranın .
nextman' Alıntı: 3D design tasarımları bitirmem gerek Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. Şimdiden herkese Hayırlı Cuma'lar arkadaşlar kendinize iyi davranın .
CanKartaL Emekli Yönetici Bu işleri nasıl bitiricem bilemiyorum :S Bu arada forumda ne işim var onu da bilemiyorum :S Hangi yıldayız biz yaa :S
Bu işleri nasıl bitiricem bilemiyorum :S Bu arada forumda ne işim var onu da bilemiyorum :S Hangi yıldayız biz yaa :S
Mert Üye İngilizce sınavlarımın 71 86 olmasına rağmen sözlüme 30 veren "biricik" öğretmenimi "sevgiyle" anıyorum.
İngilizce sınavlarımın 71 86 olmasına rağmen sözlüme 30 veren "biricik" öğretmenimi "sevgiyle" anıyorum.
__xXx__ Üye Kingmortall' Alıntı: 1 saat sonra ehliyeti almaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... 5 ten sonra işlem yapılıyor muki
Kingmortall' Alıntı: 1 saat sonra ehliyeti almaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... 5 ten sonra işlem yapılıyor muki
tempestshine Üye Babam maça,kardeşim ve annemde düğüne gitti.Evde tek başımayım.Bende babamın laptobu aldım.Mutfakta oturuyorum
Babam maça,kardeşim ve annemde düğüne gitti.Evde tek başımayım.Bende babamın laptobu aldım.Mutfakta oturuyorum
tempestshine Üye Anadolu kartalları izliyorum.Aynı zamanda galaxy note 2 ve galaxy 10.1 videoları izliyorum.