doctorrr Üye lan avea şu mesajları artık atmasan mı acaba arkadaş bu nedir yaa beş lira ver bedava mesaj veriyim yedi lira ver arama da veriyim on lira ver evi arabayı üstüne yapıyım yirmi lira ver yemin ediyorum çocuğumu kesiyim...
lan avea şu mesajları artık atmasan mı acaba arkadaş bu nedir yaa beş lira ver bedava mesaj veriyim yedi lira ver arama da veriyim on lira ver evi arabayı üstüne yapıyım yirmi lira ver yemin ediyorum çocuğumu kesiyim...
Dandanakan92 Üye Vodafone'da bana taktı Avea'ya geçtim her ay 30 yüklerdim beni kaybettiler mesaj atıp duruyo artık geri dönmenin tam vakti geri dönmelisiniz falan
Vodafone'da bana taktı Avea'ya geçtim her ay 30 yüklerdim beni kaybettiler mesaj atıp duruyo artık geri dönmenin tam vakti geri dönmelisiniz falan
doctorrr Üye Bi' komşu aşure getirdi kadın akli gel-gitler yaşıyor baya dinamik iq sahibi - - - Eklendi - - - Valide hanım aşureleri tek tek bana tattırıyor şuanda zehirlenmeyelim mazallah sırıtıyor bide yareppim!
Bi' komşu aşure getirdi kadın akli gel-gitler yaşıyor baya dinamik iq sahibi - - - Eklendi - - - Valide hanım aşureleri tek tek bana tattırıyor şuanda zehirlenmeyelim mazallah sırıtıyor bide yareppim!
FatoŞ Üye Ahmet Abiyi ÖZledim Yahu Uzundur Görüşemiyoruz .. ~ Yarın Mersinden Mardine Dönüyorum.. Üst Üste Gelicek Sınavlar Vesaire Ama Ne Yapalım Olsun Diyip Geçicem ..
Ahmet Abiyi ÖZledim Yahu Uzundur Görüşemiyoruz .. ~ Yarın Mersinden Mardine Dönüyorum.. Üst Üste Gelicek Sınavlar Vesaire Ama Ne Yapalım Olsun Diyip Geçicem ..
doctorrr Üye Korkmuyorum... Kes cezamı, kır kalemimi zaten her açtığımda kırılırdı içi çürüktü ilk günden beri...
maxirabit Üye Konu Sahibi Keçi sakalı bıraktım,meee Uzun kıvırcık saça gidermiş,deniyelim bakalım.Tabi üniversteli,rakçı çocuklara benzedi tipim
Keçi sakalı bıraktım,meee Uzun kıvırcık saça gidermiş,deniyelim bakalım.Tabi üniversteli,rakçı çocuklara benzedi tipim
HAM ZA Üye biraz faceden uzaklaşmak istedim buraya geleyim dedim yalnız face hesabımı açmamak için kendimi zor tutuyorumm...
biraz faceden uzaklaşmak istedim buraya geleyim dedim yalnız face hesabımı açmamak için kendimi zor tutuyorumm...