Dandanakan92 Üye kerim336' Alıntı: O sac ne la bengununhem nesi guzel onun Genişletmek için tıkla ... Kafayı sil 10 numara
kerim336' Alıntı: O sac ne la bengununhem nesi guzel onun Genişletmek için tıkla ... Kafayı sil 10 numara
Dandanakan92 Üye Kediyi gördüm aklıma köpek geldi bugün gidiyorum bi köpek sürüsü gördüm ilk başta havladılar sonra baktılar öpücük atıyorum ıslık çalıyorum kanka olduk gittim ekmek aldım verdim yediler hiç zarar vermediler kaçsam belki de şuan yazamıyodum
Kediyi gördüm aklıma köpek geldi bugün gidiyorum bi köpek sürüsü gördüm ilk başta havladılar sonra baktılar öpücük atıyorum ıslık çalıyorum kanka olduk gittim ekmek aldım verdim yediler hiç zarar vermediler kaçsam belki de şuan yazamıyodum
Kerim. Üye Dandanakan92' Alıntı: Kafayı sil 10 numara Genişletmek için tıkla ... Tabi canim orasi oyle
doctorrr Üye hafız ahmet hakan a bi divit attım adam tumuş redivitlemiş şimdi menşın yağıyor vay arkadaş
Nextman Emekli Yönetici Geceler kadar neden siyah düşününüyorum. "Aslında Bütün İnsanları Sevebilirdim, Sevmeye Senden Başlamasaydım…" Can YÜCEL
Geceler kadar neden siyah düşününüyorum. "Aslında Bütün İnsanları Sevebilirdim, Sevmeye Senden Başlamasaydım…" Can YÜCEL
doctorrr Üye Söz vermiştim kendime ne diye? Uçtu gitti sözler nereye? Aşk dinler mi sağır olmuş birkere... Her yer sensin kaçsam Ege'ye!! Sabah bu şarkıyla uyandım dur bi' çay demliyim ben
Söz vermiştim kendime ne diye? Uçtu gitti sözler nereye? Aşk dinler mi sağır olmuş birkere... Her yer sensin kaçsam Ege'ye!! Sabah bu şarkıyla uyandım dur bi' çay demliyim ben