By_GaBLiN Üye Astrosman' Alıntı: doğrudur soba en iyisi . Düğünde sazı ben çalacağım ona göre Genişletmek için tıkla ... Kızı bulamadık daha düğün nerden çıktı
Astrosman' Alıntı: doğrudur soba en iyisi . Düğünde sazı ben çalacağım ona göre Genişletmek için tıkla ... Kızı bulamadık daha düğün nerden çıktı
SHS Üye Temizlediğim narları yiyorum, arkadaşlar o soba elektrikli, bu eve taşınınca kömürün devri kapandı.. Ama kestanesini, çayını özledim..
Temizlediğim narları yiyorum, arkadaşlar o soba elektrikli, bu eve taşınınca kömürün devri kapandı.. Ama kestanesini, çayını özledim..
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Temizlediğim narları yiyorum, arkadaşlar o soba elektrikli, bu eve taşınınca kömürün devri kapandı.. Ama kestanesini, çayını özledim.. Genişletmek için tıkla ... Elektrikli mi
- SerkeŞ -' Alıntı: Temizlediğim narları yiyorum, arkadaşlar o soba elektrikli, bu eve taşınınca kömürün devri kapandı.. Ama kestanesini, çayını özledim.. Genişletmek için tıkla ... Elektrikli mi
maxirabit Üye Konu Sahibi Yıllardır en fazla denk geldiğim saat,19:07. Fenerbahçeli değilim yada bir sorunum yok ama neden hep denk gelirim diye düşünürüm
Yıllardır en fazla denk geldiğim saat,19:07. Fenerbahçeli değilim yada bir sorunum yok ama neden hep denk gelirim diye düşünürüm
pelın_ Başım çatlıyo aklımda bin tane soru var sorsammı? yoksa sussammı dıye düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden off
Başım çatlıyo aklımda bin tane soru var sorsammı? yoksa sussammı dıye düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden off
pelın_ eski günleri hatırlattı bian bana sanki şelaleye gidecek gıbı yada limonata içip gelecek gibi ayy
Runner626 Üye Astrosman' Alıntı: Şu an üsteki üyenin mesajını okudum Genişletmek için tıkla ... Şu an...okudum ???