Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Nextman

Emekli Yönetici
Rom editliyorum kendime

doctorrr

Üye
Bugün 2 saat mat. çalıştım şimdi kafa dinliyorum yarın deneme sınavı var bide öfff çikolatayı fazla kaçırdım migrenim tuttu

Nextman

Emekli Yönetici
Olsada yesek

doctorrr

Üye
aabi gözünü seviyim hatırlatma şu milföy böreklerini bana 15-20 kişi koca karılar doluşurlardı eve resmen karambol kaos ortamı ruhum daralırdı yaa arkadaş bi' insan kahkaha atarken tepinir mi resmen tepiniyorlardı zapzapzap korkardım yemin ediyorum yaa o kısırlar un kurabiyeleri kekler çaylar milföy börekleri bazen de mantı olurdu ıyyy onlar bide o tabakta birbirine karıştı öööh midem bulandı bazen 'annöö bönöm dersöm vooaarr' diye çirkeflik yapardım kaytarmak için al kitabını defterini orda yaparsın ödevini derdi annee beni duyuyorsan eğer seni hiç affetmiyorum allahından bul...

Türe

Üye
Bana yapilan klasik adalet sistemini izlemekteyim (!)

minoo

Üye
Lan Yunus

Ozan'la konuşuyom.

doctorrr

Üye
Çok pis saçmaladım hee varya

- - - Eklendi - - -

fuki bile havlu attıysa demek sağlam saçmaladım

Nextman

Emekli Yönetici
Sarkoye gidiyorum

Tepkiler: Kingmortall
dominostan extravaganza söyledim yeşil biber koymayın dedim adamlar doldurmuş yeşil biberi

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Bir saatir KYK'nın sitesine girmeye çalışıyorum, açılmıyor

__xXx__

Üye
hala neden vodem aldım diye kendime küfrediyorum git al işte vınn ı nerdeyse aynı fiyata hemde daha hızlı

Kerim.

Üye
Yarin okula gitsemmi ki

Placebo-

Üye
Çok mutluyum.. Wp'ye ilk güncelleme ilk çeyrekte geliyormuş.

doctorrr

Üye
Herkes yattı ev o biçim sessiz camdan bi at sineği girdi yastıkla onu kovalıyorum arkadaş bi sineğin ne hükmü var demeyin bu şerefsizler ıstırıyor

- - - Eklendi - - -

Eeen aşağıda yöneticileri göster diye bi buton var neyse tıklayayım bakeyim dedim tarayıcı kitlendi ctrl alt delete yapıyorum kapanmıyor vay anasını