Revengeful Emekli Yönetici Ders çalışacağım ama kimya değil, geometri değil, matematik hiç değil, bu değil, bunlar değil. Beni anlamıyorsunuz farklı bir şeyler istiyorum!!
Ders çalışacağım ama kimya değil, geometri değil, matematik hiç değil, bu değil, bunlar değil. Beni anlamıyorsunuz farklı bir şeyler istiyorum!!
doctorrr Üye Valide hanım o tiz sesinle beni uykumdan uyandırdın ya şimdi mal oldum yemin ediyorum ya sürmenaj olursam sebebim sensin
Valide hanım o tiz sesinle beni uykumdan uyandırdın ya şimdi mal oldum yemin ediyorum ya sürmenaj olursam sebebim sensin
Cezzbedici3 Üye HEINZ SWEET CORN yiyorum ilk defa gayet lezzetli.. - - - Eklendi - - - Ne kadar hazır olduğunuzu düşünürseniz düşünün yinede hazırlıksız yakalanırsınız.. - - - Eklendi - - - İmkansıza inanırsan inanılmazı keşfedersin.. - - - Eklendi - - - Discovery Channel'da Dynamo'yu izliyorum - - - Eklendi - - - Sıradan insan diye bir şey yoktur, herkesin sıradışı güçleri vardır tek gereken inanmak.. [Dynamo]
HEINZ SWEET CORN yiyorum ilk defa gayet lezzetli.. - - - Eklendi - - - Ne kadar hazır olduğunuzu düşünürseniz düşünün yinede hazırlıksız yakalanırsınız.. - - - Eklendi - - - İmkansıza inanırsan inanılmazı keşfedersin.. - - - Eklendi - - - Discovery Channel'da Dynamo'yu izliyorum - - - Eklendi - - - Sıradan insan diye bir şey yoktur, herkesin sıradışı güçleri vardır tek gereken inanmak.. [Dynamo]
tempestshine Üye Tarih'e o kadar iyi çalıştım ki anlatılamaz.Kendi kendime şaştım.Yuh artık falan dedim