Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

__xXx__

Üye
ilk sınav iyiydi de araba yine yolda bıraktı kafamı attırdı

- - - Eklendi - - -

ilk sınav iyiydi de araba yine yolda bıraktı kafamı attırdı

Bu polislerin ben varya

Mercedes dururken gelip bana ceza yazıyor kapçik ağızlı. Nedir bu zengin kayrımı anlamadım ki
Karısıyla geçmiş arabaya acelem var diye siren öttürüyo bi de. Madem acelen var benimle nasıl uğraştın ... Tövbe tövbe..
Karşılık verebilse gam yemicem. Susuyor terbiyesiz. Gider ayak girecektim ağız yüz o olacaktı yani..!
Neyse.. En azından trafik polisi olmadığından biraz geç gelir ceza. Ben de o sıralar askerde olacağım için, pederin çenesinden kurtulurum

Bi silüs alalım dedik arkadaş başımıza gelmeyen kalmadı yahu. 2 kere virajdayken arkayı attı araba. Allah'tan alışkınımda toparladım. Arkadaşlarda bilerek yaptığımı sanıp alkış tutuyorlar Teker patlamış meğer

Konu Sahibi
Bu gün çok özel bir gün

__xXx__

Üye
ata abiyi yakalamışken bi kaç soru soram dedim onu da kaçırdım

çekirdek citliyor istermisiniz hadi caylarda benden

doctorrr

Üye
O değilde atlar, evet atlar özgürleştirilmeli! Bugün L&M günü... Çay demler hafız

Yeni kuş geldi.ölen Fıstığın kardeşi Fıstık.inşallah sende ölmezsin.güzel kuş

doctorrr

Üye
kahve güzeldi çikolatayı fazla kaçırdım migren ağrılarım tutmaz inşallah ama kötüyüm yani gözüm kararıyor kan şekerim mi yükseldi acaba? o değilde bugün L&M günü hafız

iyavuzoz

Üye
kahve güzeldi çikolatayı fazla kaçırdım migren ağrılarım tutmaz inşallah ama kötüyüm yani gözüm kararıyor kan şekerim mi yükseldi acaba? o değilde bugün L&M günü hafız

Geçmiş olsun

Tepkiler: doctorrr

acuxx

Üye
fizik çalışayım harmonik hareket berbat ya

Konu Sahibi
Hava soğuk üşüyorum:/