pelın_ Bikerede pelin yerine pınar pınar yerinede pelin demeseler diyorum sonra çok özel ve şanslı bırıyle msj laşıyorum
Bikerede pelin yerine pınar pınar yerinede pelin demeseler diyorum sonra çok özel ve şanslı bırıyle msj laşıyorum
pelın_ minoo' Alıntı: Bence de yani. Pelin'le Pınar ne kadar benziyo ki birbirine dmi? Genişletmek için tıkla ... bunu daha önce tartışmıştık dımı sadece p ve n var ıkadarcık:
minoo' Alıntı: Bence de yani. Pelin'le Pınar ne kadar benziyo ki birbirine dmi? Genişletmek için tıkla ... bunu daha önce tartışmıştık dımı sadece p ve n var ıkadarcık:
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Sigara içecem şimdi. Babam yattı ohh. Bu arada şu an ne yapıyorsun sorusuna cevap veriyorum; küfür ediyorum!!! Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım çekti şimdi nescafeyle mi güzel gidiyor yoksa çay ile mi
minoo' Alıntı: Sigara içecem şimdi. Babam yattı ohh. Bu arada şu an ne yapıyorsun sorusuna cevap veriyorum; küfür ediyorum!!! Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım çekti şimdi nescafeyle mi güzel gidiyor yoksa çay ile mi
pelın_ By_GaBLiN' Alıntı: Afiyet olsun canım çekti şimdi nescafeyle mi güzel gidiyor yoksa çay ile mi Genişletmek için tıkla ... çay la tabiki , olsada içsek he canım çektı
By_GaBLiN' Alıntı: Afiyet olsun canım çekti şimdi nescafeyle mi güzel gidiyor yoksa çay ile mi Genişletmek için tıkla ... çay la tabiki , olsada içsek he canım çektı
By_GaBLiN Üye pelın_' Alıntı: çay la tabiki , olsada içsek he canım çektı Genişletmek için tıkla ... Bence de çay bizim arkadaşlar kahve ile diyor ya bi soruyum dedim valla olsa da içsek
pelın_' Alıntı: çay la tabiki , olsada içsek he canım çektı Genişletmek için tıkla ... Bence de çay bizim arkadaşlar kahve ile diyor ya bi soruyum dedim valla olsa da içsek
pelın_ ama Türk Kahvesi ve sigara çok pis gidiyyo ardında bide fal ohhh Gizemle ne yapardık bunu yahu bian Antalya geldi aklıma yine off gençligim offf
ama Türk Kahvesi ve sigara çok pis gidiyyo ardında bide fal ohhh Gizemle ne yapardık bunu yahu bian Antalya geldi aklıma yine off gençligim offf
By_GaBLiN Üye pelın_' Alıntı: ama Türk Kahvesi ve sigara çok pis gidiyyo ardında bide fal ohhh Gizemle ne yapardık bunu yahu bian Antalya geldi aklıma yine off gençligim offf Genişletmek için tıkla ... Off off İç Anadolu'dan bi türlü çıkamadım çıktım ama bi kere o da Bursa ya
pelın_' Alıntı: ama Türk Kahvesi ve sigara çok pis gidiyyo ardında bide fal ohhh Gizemle ne yapardık bunu yahu bian Antalya geldi aklıma yine off gençligim offf Genişletmek için tıkla ... Off off İç Anadolu'dan bi türlü çıkamadım çıktım ama bi kere o da Bursa ya
pelın_ [video=youtube;YLFq-y2K_Vc]http://www.youtube.com/watch?v=YLFq-y2K_Vc[/video] Anam çok pis içesim geldi
[video=youtube;YLFq-y2K_Vc]http://www.youtube.com/watch?v=YLFq-y2K_Vc[/video] Anam çok pis içesim geldi
SHS Üye pelinin albümüne bakmıştım bugün, acaba kocuman pastayı o mu yaptı, ellerimle dalıp yirim o pastayı çok canım çekti
pelinin albümüne bakmıştım bugün, acaba kocuman pastayı o mu yaptı, ellerimle dalıp yirim o pastayı çok canım çekti