haydaravısyon Üye kayahaın pıtı pıtı atıyor kalbim dışarı buz gibi çöl ateşi saçıyo kalbim diye şarkısı var dı yotube de ve başka yerlerde aradım bulunmuyor telif hakkını mı kaybetti - - - Eklendi - - - eser kayahanın degil miş fatih erkoç söylüyormuş
kayahaın pıtı pıtı atıyor kalbim dışarı buz gibi çöl ateşi saçıyo kalbim diye şarkısı var dı yotube de ve başka yerlerde aradım bulunmuyor telif hakkını mı kaybetti - - - Eklendi - - - eser kayahanın degil miş fatih erkoç söylüyormuş
SkyLaBTR Üye doctorrr' Alıntı: evet birazda geoya baktım geldim Genişletmek için tıkla ... ben de lise3 üm de ondan sordum
doctorrr' Alıntı: evet birazda geoya baktım geldim Genişletmek için tıkla ... ben de lise3 üm de ondan sordum
cukuleaks Üye doctorrr' Alıntı: aha yeni geldim bende okula Genişletmek için tıkla ... Benim 9 da basliyo
Placebo- Üye Ya bu nasıl bir şarkıdır ya.. Bugün 37. dinleyişim.. (Placebo - Pure Morning) bu arada aşkım didiğim bu grubun solistiydi. Gözlerine kurban olam oyh.
Ya bu nasıl bir şarkıdır ya.. Bugün 37. dinleyişim.. (Placebo - Pure Morning) bu arada aşkım didiğim bu grubun solistiydi. Gözlerine kurban olam oyh.
doctorrr Üye Arkamdaki elemanın geometri hocasına verdiği ayarın keyfini çıkarırken bi' bakmışım ders bitmiş
Nextman Emekli Yönetici İş kazası atlattım şükür fazla bişeyim yok yarın tekrar kontrol var.Dikkatli olmasaydım düşünmesi bile kötü
İş kazası atlattım şükür fazla bişeyim yok yarın tekrar kontrol var.Dikkatli olmasaydım düşünmesi bile kötü
tempestshine Üye Bugün tinerci geldi okula.Sigara istemeye.Polisten kafaya copu yiyince tabana kuvvet kaçtı
SkyLaBTR Üye tempestshine' Alıntı: Bugün tinerci geldi okula.Sigara istemeye.Polisten kafaya copu yiyince tabana kuvvet kaçtı Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: İş kazası atlattım şükür fazla bişeyim yok yarın tekrar kontrol var.Dikkatli olmasaydım düşünmesi bile kötü Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi. Senin meslek ne??
tempestshine' Alıntı: Bugün tinerci geldi okula.Sigara istemeye.Polisten kafaya copu yiyince tabana kuvvet kaçtı Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: İş kazası atlattım şükür fazla bişeyim yok yarın tekrar kontrol var.Dikkatli olmasaydım düşünmesi bile kötü Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi. Senin meslek ne??
Nextman Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: - - - Eklendi - - - geçmiş olsun abi. Senin meslek ne?? Genişletmek için tıkla ... Bİlgi işlem
SkyLaBTR' Alıntı: - - - Eklendi - - - geçmiş olsun abi. Senin meslek ne?? Genişletmek için tıkla ... Bİlgi işlem