Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Valla telefonumu sorunsuz bir sekilde nasıl flashlayacagimi düşünüyorum

Arkadaşın eve gideceğim gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhabbetin dibine vuracağız

doctorrr

Üye
o benim bildiğim tavuktu

Tepkiler: iyavuzoz

Nextman

Emekli Yönetici
Şu sabah nöbet sırası bu ay bende askerliğimi özledim yahu.Yatma zamanı az sonra

doctorrr

Üye
''İçimde ayağı kırık bir at var acı çekiyorum beni vurur musun?'' abiler dövün beni ya

Ustama bak be.. Sevildiğimi biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum. O değil, uyuya kalmışım, tam 1 saat beklettim adamı Neyse ki yüzüğümü hediye ettim de gönlünü aldım. Üzülmedim değil ama o yüzüğü gerçekten haketti. Ben ailemden bu kadar iyilik görmedim yeminle yahu. Bu telefonu bile onun sayesinde almıştım. Her neyse işte.. İşten çıkalı 1 yılı geçti, hala bu denli bağlıysak birbirimize, o benim için kilometreleri fethedip yanıma geliyorsa defalarca, biz ayrılamayız artık daha. Ustam, pardon kankam, ben zaten öyleyim ama() sen de adamın dibisin be

Bir sürü müzik indirip sağlık ödevimi yapacağım.Müzik çalardaki hata da kendi kendine düzelmiş

Tuba

Üye
bazen tek bir cümle bekliyor insan...

Rap yapmak istiyor canım. Bağırır bi şekilde,sesim kısılana kadar, suratına vurarcasına ve makineli tüfek misali çat çat çat geçirmek istiyorum lafları. Biri karşıma geçsede bana okkalı bi laf atsa. Sonra onu yerin dibine soksam. İçimdeki enerjiyi anca öyle atabilirim ama nerdeeee ....

doctorrr

Üye
valla hafız ben hayretler içerisinde masamın nasıl bu kadar düzenli olduğuna şaşıyorum ee sınavlarım bitti de ondan

Şuan ayaklarımı rahat bıraksam kendi kendine yürür, o derece.

SkyLaBTR

Üye
Aç olduğumdan yemek düşünüyorum

doctorrr

Üye
Hayat güzel olum yaa valla yemin ediyorum

minoo

Üye
Bir şarkıyı gösteren sözleri değil bestesidir. Bunu düşünüyorum.