doctorrr Üye protest türkücülere bağladım harfleri yutuyorum ma-vi gözlere bakıncaaee sevda-dan geçilmiyii ustaa
Cezzbedici3 Üye nextman' Alıntı: Benim gibi yani Genişletmek için tıkla ... Malesef senin gibi değil - - - Eklendi - - - Ben bunlara aşığım - - - Eklendi - - - American Eagle - - - Eklendi - - -
nextman' Alıntı: Benim gibi yani Genişletmek için tıkla ... Malesef senin gibi değil - - - Eklendi - - - Ben bunlara aşığım - - - Eklendi - - - American Eagle - - - Eklendi - - -
jackalmami Üye Gel gör şimdi halimi Biraz üzgün biraz mutlu Sor, olmak istediğimi Geleceğinden umutlu
__xXx__ Üye arkadaş tavşan boyna zıplıyo ömrü 8 -10 yıl köpek boyna koşuyor ömrü 12-15 yıl kaplumbağa da sürekli olduğu yerde duruyor 10 m yolu bir günde yürüyor ömrü 200 yıl demekki neymiş uzun yaşamak için spora gerek yokmuş spor zararlı uzun ömre zarar
arkadaş tavşan boyna zıplıyo ömrü 8 -10 yıl köpek boyna koşuyor ömrü 12-15 yıl kaplumbağa da sürekli olduğu yerde duruyor 10 m yolu bir günde yürüyor ömrü 200 yıl demekki neymiş uzun yaşamak için spora gerek yokmuş spor zararlı uzun ömre zarar
Tuba Üye nextman' Alıntı: Kızımı doktora getirdim oda bende doktorun keyfini bejliyoruz. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun 'Nur' kaçar
nextman' Alıntı: Kızımı doktora getirdim oda bende doktorun keyfini bejliyoruz. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun 'Nur' kaçar
__xXx__ Üye nextman' Alıntı: Kızımı doktora getirdim oda bende doktorun keyfini bejliyoruz. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi allah şifa versin
nextman' Alıntı: Kızımı doktora getirdim oda bende doktorun keyfini bejliyoruz. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi allah şifa versin