doctorrr Üye Şubat'ı izliyorum... - - - Eklendi - - - Acıyla alay eder acı çekmemiş olan...Şubat başlıyor...
minoo Üye Cezzbedici3' Alıntı: ''Sinemaya gidiyorum'' Hangi film? Genişletmek için tıkla ... Evim Sensin.. Çok güzeldi ya amma da ağladım Dışarıya çıkan herkes gözyaşlarını siliyordu, kapıda da upuzun bi kuyruk. Diğer seans için bekleyenler..
Cezzbedici3' Alıntı: ''Sinemaya gidiyorum'' Hangi film? Genişletmek için tıkla ... Evim Sensin.. Çok güzeldi ya amma da ağladım Dışarıya çıkan herkes gözyaşlarını siliyordu, kapıda da upuzun bi kuyruk. Diğer seans için bekleyenler..
Nextman Emekli Yönetici iki İpad ikide blackberry book kurulumu bitti.Yarın bunlar teslim kısmetse.Birdaha dünyaya gelirseö aklımda kalan tek şey bilişimden uzak olmak olsun
iki İpad ikide blackberry book kurulumu bitti.Yarın bunlar teslim kısmetse.Birdaha dünyaya gelirseö aklımda kalan tek şey bilişimden uzak olmak olsun
Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Evim Sensin.. Çok güzeldi ya amma da ağladım Dışarıya çıkan herkes gözyaşlarını siliyordu, kapıda da upuzun bi kuyruk. Diğer seans için bekleyenler.. Genişletmek için tıkla ... Fragmanı izledim.. Çok önceden de izlemiştim.. Film güzel aslında ama Özcan Deniz bana hep soğuk gelmiştir.. Sırf o yüzden film ne kadar güzelde olsa ilgimi çekmiyor..
minoo' Alıntı: Evim Sensin.. Çok güzeldi ya amma da ağladım Dışarıya çıkan herkes gözyaşlarını siliyordu, kapıda da upuzun bi kuyruk. Diğer seans için bekleyenler.. Genişletmek için tıkla ... Fragmanı izledim.. Çok önceden de izlemiştim.. Film güzel aslında ama Özcan Deniz bana hep soğuk gelmiştir.. Sırf o yüzden film ne kadar güzelde olsa ilgimi çekmiyor..
Cezzbedici3 Üye Kartallara aşığım - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Evim Sensin.. Çok güzeldi ya amma da ağladım Dışarıya çıkan herkes gözyaşlarını siliyordu, kapıda da upuzun bi kuyruk. Diğer seans için bekleyenler.. Genişletmek için tıkla ... Daha doğrusu bir şarkıcıyı beyazperdeye yakıştıramıyorum..
Kartallara aşığım - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Evim Sensin.. Çok güzeldi ya amma da ağladım Dışarıya çıkan herkes gözyaşlarını siliyordu, kapıda da upuzun bi kuyruk. Diğer seans için bekleyenler.. Genişletmek için tıkla ... Daha doğrusu bir şarkıcıyı beyazperdeye yakıştıramıyorum..
Nextman Emekli Yönetici Cezzbedici3' Alıntı: Kartallara aşığım Genişletmek için tıkla ... Benim gibi yani