iyavuzoz Üye üstüne sen olmayınca e tabi moralim bozuldu haliyle kafayı yedim - - - Eklendi - - - kafayı yeeeeeeeeeedim
üstüne sen olmayınca e tabi moralim bozuldu haliyle kafayı yedim - - - Eklendi - - - kafayı yeeeeeeeeeedim
Cezzbedici3 Üye HacKLess' Alıntı: Ben alıyorum bu telefonu Genişletmek için tıkla ... Müzayede yapcam bu telefona Bu arada elemana sesiyle ilgili özel mesaj attım Şu ilan eksiğini tamamlasın konuyu açarım yorumlarınızı yaparsınız
HacKLess' Alıntı: Ben alıyorum bu telefonu Genişletmek için tıkla ... Müzayede yapcam bu telefona Bu arada elemana sesiyle ilgili özel mesaj attım Şu ilan eksiğini tamamlasın konuyu açarım yorumlarınızı yaparsınız
Tuba Üye Bir gün anlarlar belki diye umut ediyorum sadece.... - - - Eklendi - - - Damar takılıyorum estirmiyorum ama estirirsem yine bişeyler döktürürüm
Bir gün anlarlar belki diye umut ediyorum sadece.... - - - Eklendi - - - Damar takılıyorum estirmiyorum ama estirirsem yine bişeyler döktürürüm
Cezzbedici3 Üye Hayat bir dondurmadır, erimeden tadını çıkarın.. - - - Eklendi - - - Yalnız pek az şey, birlikte çok şey başarabiliriz.[Helen Keller - Sağır ve Sağır Körler Okulu]
Hayat bir dondurmadır, erimeden tadını çıkarın.. - - - Eklendi - - - Yalnız pek az şey, birlikte çok şey başarabiliriz.[Helen Keller - Sağır ve Sağır Körler Okulu]
iyavuzoz Üye doctorrr' Alıntı: yaviz karşim flört mü dinliyosun? sevmez olaydım şu sıralar listemin başında Genişletmek için tıkla ... kotamı flörtle bitiriyorum
doctorrr' Alıntı: yaviz karşim flört mü dinliyosun? sevmez olaydım şu sıralar listemin başında Genişletmek için tıkla ... kotamı flörtle bitiriyorum
doctorrr Üye iyavuzoz' Alıntı: kotamı flörtle bitiriyorum Genişletmek için tıkla ... gene okuldan kaçtım yaa ben ne kadar hayta ne kadar asi ne kadar vurdumduymaz bi' çocuk oldum ya - - - Eklendi - - - o değilde kasımda Alanya bi' başka
iyavuzoz' Alıntı: kotamı flörtle bitiriyorum Genişletmek için tıkla ... gene okuldan kaçtım yaa ben ne kadar hayta ne kadar asi ne kadar vurdumduymaz bi' çocuk oldum ya - - - Eklendi - - - o değilde kasımda Alanya bi' başka
iyavuzoz Üye doctorrr' Alıntı: gene okuldan kaçtım yaa ben ne kadar hayta ne kadar asi ne kadar vurdumduymaz bi' çocuk oldum ya - - - Eklendi - - - o değilde kasımda Alanya bi' başka Genişletmek için tıkla ... izmir hep izmir
doctorrr' Alıntı: gene okuldan kaçtım yaa ben ne kadar hayta ne kadar asi ne kadar vurdumduymaz bi' çocuk oldum ya - - - Eklendi - - - o değilde kasımda Alanya bi' başka Genişletmek için tıkla ... izmir hep izmir
doctorrr Üye tarxhn' Alıntı: grip oldum ölüyorum. başımın ağrısı dişime vurdu. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi bu aralar salgın var zaten. - - - Eklendi - - - rolling stones a bayıldım ''It's not only Rock 'n' Roll baby!'' - - - Eklendi - - - enee valide hanım sütlaç yapmış
tarxhn' Alıntı: grip oldum ölüyorum. başımın ağrısı dişime vurdu. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi bu aralar salgın var zaten. - - - Eklendi - - - rolling stones a bayıldım ''It's not only Rock 'n' Roll baby!'' - - - Eklendi - - - enee valide hanım sütlaç yapmış