doctorrr Üye Ya şu plastik parçalarından daha önemli sorunlarınız yok mu da bunca kavga çıkarıyorsunuz?
Cezzbedici3 Üye Daha önemli olan şey; Ne kadar yorumlayabildiğindir.. - - - Eklendi - - - Psikolog dedi: Çocukluğuna ineceğiz. Aklıma sen geldin sevindim. İnerken senide göreceğiz..
Daha önemli olan şey; Ne kadar yorumlayabildiğindir.. - - - Eklendi - - - Psikolog dedi: Çocukluğuna ineceğiz. Aklıma sen geldin sevindim. İnerken senide göreceğiz..
doctorrr Üye Okuldan kaçtım sahil boyu yardırıyorum. - - - Eklendi - - - Keşke ağlayan çocuğun yanına bi' gitseydim...Acıdım laa...
Okuldan kaçtım sahil boyu yardırıyorum. - - - Eklendi - - - Keşke ağlayan çocuğun yanına bi' gitseydim...Acıdım laa...
cukuleaks Üye doctorrr' Alıntı: Okuldan kaçtım sahil boyu yardırıyorum. - - - Eklendi - - - Keşke ağlayan çocuğun yanına bi' gitseydim...Acıdım laa... Genişletmek için tıkla ... Olum seni döverim ben ha. Okuldan çıktım sahil yolu yardırıyorum bende ... Bu nasıl şanstır lan
doctorrr' Alıntı: Okuldan kaçtım sahil boyu yardırıyorum. - - - Eklendi - - - Keşke ağlayan çocuğun yanına bi' gitseydim...Acıdım laa... Genişletmek için tıkla ... Olum seni döverim ben ha. Okuldan çıktım sahil yolu yardırıyorum bende ... Bu nasıl şanstır lan
doctorrr Üye HacKLess' Alıntı: Olum seni döverim ben ha. Okuldan çıktım sahil yolu yardırıyorum bende ... Bu nasıl şanstır lan Genişletmek için tıkla ... eve geldim şimdi kapıyı açıyorum
HacKLess' Alıntı: Olum seni döverim ben ha. Okuldan çıktım sahil yolu yardırıyorum bende ... Bu nasıl şanstır lan Genişletmek için tıkla ... eve geldim şimdi kapıyı açıyorum
cukuleaks Üye minoo' Alıntı: Afedersiniz ama benim pcnin iyice b.ku çıktı. Chrome öldü, zombi oldu ya napıcam Genişletmek için tıkla ... Team wiever ver abla gelip halledeyim ?
minoo' Alıntı: Afedersiniz ama benim pcnin iyice b.ku çıktı. Chrome öldü, zombi oldu ya napıcam Genişletmek için tıkla ... Team wiever ver abla gelip halledeyim ?
cukuleaks Üye minoo' Alıntı: Aa vallaha mı la? Bi ara vardı da sildim şimdi dur bakınayım. Genişletmek için tıkla ... şuan yemek yiyorum abla 10-15 dkya hazırlan kapıyı çalcam geliyom
minoo' Alıntı: Aa vallaha mı la? Bi ara vardı da sildim şimdi dur bakınayım. Genişletmek için tıkla ... şuan yemek yiyorum abla 10-15 dkya hazırlan kapıyı çalcam geliyom
cukuleaks Üye minoo' Alıntı: Ben de yemek yiyecem daha dur. Patates kızartırken elimi yaktım buhardan zaten Genişletmek için tıkla ... Hamaratlık önemli. Sen nasıl bağyansın abla ya Neyse Team varmı team
minoo' Alıntı: Ben de yemek yiyecem daha dur. Patates kızartırken elimi yaktım buhardan zaten Genişletmek için tıkla ... Hamaratlık önemli. Sen nasıl bağyansın abla ya Neyse Team varmı team