Tuba Üye HacKLess' Alıntı: offff nasılda canım çekmedi şimdi ha Genişletmek için tıkla ... Sende demle bir bardak içersin nextman' Alıntı: Yollardayım yine Genişletmek için tıkla ... Yollar bitmez
HacKLess' Alıntı: offff nasılda canım çekmedi şimdi ha Genişletmek için tıkla ... Sende demle bir bardak içersin nextman' Alıntı: Yollardayım yine Genişletmek için tıkla ... Yollar bitmez
cukuleaks Üye 'Nur'' Alıntı: Sende demle bir bardak içersin Genişletmek için tıkla ... Abla cümleye dikkat ettinmi
Tuba Üye HacKLess' Alıntı: Abla cümleye dikkat ettinmi Genişletmek için tıkla ... aman yaa Çayımı içiyorum
cukuleaks Üye jackalmami' Alıntı: Yemek üstü; çay + sigara + oturma/dinlenme. Değmen benim keyfime Genişletmek için tıkla ... sigara
jackalmami' Alıntı: Yemek üstü; çay + sigara + oturma/dinlenme. Değmen benim keyfime Genişletmek için tıkla ... sigara
cukuleaks Üye iyavuzoz' Alıntı: bende yollarda olmak istiyom - - - Eklendi - - - gidip de dönmemek Genişletmek için tıkla ... Sen o kediyle kaza yaparsın yolda - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Murattı Genişletmek için tıkla ... Sebep
iyavuzoz' Alıntı: bende yollarda olmak istiyom - - - Eklendi - - - gidip de dönmemek Genişletmek için tıkla ... Sen o kediyle kaza yaparsın yolda - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Murattı Genişletmek için tıkla ... Sebep
iyavuzoz Üye HacKLess' Alıntı: Sen o kediyle kaza yaparsın yolda - - - Eklendi - - - Sebep Genişletmek için tıkla ...
HacKLess' Alıntı: Sen o kediyle kaza yaparsın yolda - - - Eklendi - - - Sebep Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Malum bayanın acısı, davamın yükü ve zincirlerimden başka hiçbirşeyim yok. - - - Eklendi - - - Zincir demişken Şirin Baba, halkaları tek tek buran kim?
Malum bayanın acısı, davamın yükü ve zincirlerimden başka hiçbirşeyim yok. - - - Eklendi - - - Zincir demişken Şirin Baba, halkaları tek tek buran kim?
TAMER TURK Üye elimde telefon oturdum bi cafeye bedava wifi den yararlanip ned foor speed i indiriyom
jackalmami Üye 1 saatlik uykuyla ayaktayım. Ve dolu olduğu için binemediğim 3. Minibüse el sallıyorum. Bugün bi rekor gelecek gibi..
1 saatlik uykuyla ayaktayım. Ve dolu olduğu için binemediğim 3. Minibüse el sallıyorum. Bugün bi rekor gelecek gibi..
Cezzbedici3 Üye Şarhoş olmak, kaybolmak isterken yapamayacağını anlayıp düşüncelerinin esiri olarak kalmak ne garip bir esarettir..
Şarhoş olmak, kaybolmak isterken yapamayacağını anlayıp düşüncelerinin esiri olarak kalmak ne garip bir esarettir..
doctorrr Üye Şirin Babayla randevum iptal. - - - Eklendi - - - O değilde egomu çok okşuyorsun Şirin Baba kalkım sandalyeyi tekmeleyesim geldi.
Şirin Babayla randevum iptal. - - - Eklendi - - - O değilde egomu çok okşuyorsun Şirin Baba kalkım sandalyeyi tekmeleyesim geldi.