Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Nextman

Emekli Yönetici
zamanı,O sırada yeni romu yükleyim telefona

doctorrr

Üye
Söyleyecek çok şey varda, vakit yok.

- - - Eklendi - - -

Dert ortağım Şirin Babaya selam olsun.

- - - Eklendi - - -

Hatrını sormayacağım Şirin Baba, biliyorum biliyorum...

- - - Eklendi - - -

Hadi ben kaçtım Şirin Baba işaretledim orayı gece geliyorum.Biliyorum varoşluk zor zanaat.

- - - Eklendi - - -

Bi' ayrılamadın benden be Şirin Baba gece geliyorum dedim bekle beni.

Sadece adımı biliyorsun! Hikayemi değil..

Nextman

Emekli Yönetici
Eve 2. tvyi almak için bahane arıyorum

Tepkiler: Tuba

doctorrr

Üye
Kaybettiğimi görmeni isterim Şirin Baba.O hikaye benimdi anlatılan, anlatılan aslında benim hikayemdi!

- - - Eklendi - - -

Umutsuzluk çok kötü bilirsin Şirin Baba senden yardım falan istemiyorum sadece dinle.

- - - Eklendi - - -

O annenin ağlamasının tek suçlusu o yeşil kağıttı sadece bir kağıt!

- - - Eklendi - - -

O bayan da demişti bana senin şakşakçınmış oysa ben senin fikirdaşınım, ben yanlış yerde, yanlış zamanda doğdum şuan o bayanın bende açtığı yara senin paramparça olmuş ciğerlerinden daha dehşet verici!

Konu Sahibi
molomeye resmini yükledim güzelde durdu

doctorrr

Üye
Sadece bir yorgunluk var üzerimde malum bayanın yükü ve senin ideolojin...Bu hikaye aslında beni anlatıyor.

- - - Eklendi - - -

Türküm evet ırkımın ne ehemmiyeti var? Sana anlatacaklarım var Şirin Baba sorun o değil.

Placebo-

Üye
Lumia 920 ne zaman çıkar acaba diye düşünüyorum.

doctorrr

Üye
Yaramı sarmaya çalışma Şirin Baba, kaybetmek benim kaderim!

- - - Eklendi - - -

Teori çalışamam Şirin Baba, dağıldım şu saatlerde...

Placebo-

Üye
Yeni kek tarifime hiç kimse yorum atmadı.

doctorrr

Üye
Şirin Baba beni sonunda anladı.Aynı kaderi paylaşıyoruz onunla.İkimizde kaybettik.

Placebo-

Üye

Oyuncu ve şarkıcı Jessica Simpsonın babası Joe Simpson, modellik yapan erkek sevgilisi için 34 yıllık eşine boşanma davası açtı. Kızının verdiği partide tanışan ikilinin 1 yıldır birlikte olduğu iddia edildi.

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson şokta! Simpson, aynı zamanda menajerliğini yapan babası Joe Simpson’ın (54) eşcinsel olduğunu öğrendi.

34 yıllık eşi Tina Simpson’dan boşanmak için dava açan Joe Simpson’ın bir yıldır kendisinden 33 yaş küçük olan model ve Britney Spears’ın dansçısı Bryce Chandler Hill’le birlikte olduğu iddia edildi.İnternet sitesinde yayınlanan habere göre ikili Jessica Simpson’ın kız kardeşinin verdiği bir partide tanıştı.

Simpson’a yakın kaynaklar “Jessica, babasının eşcinsel olduğunu öğrenince sarsıldı. Neden eşcinsel olduğu halde bunca yıl evli kaldığını anlamıyor. Yaşadıklarının bir yalandan ibaret olduğu gerçeği onu çok üzdü” diye konuştu. Boşanma davası açan ikili bu ay 4.4 milyon dolarlık evlerini satışa çıkarmıştı.

doctorrr

Üye
Aynısı Tom Cruise ve David Beckham arasındada geçmişti yazın

Tuba

Üye
Sızlayan parmağımı düşünüyorum