Cezzbedici3
Üye
aynen hep sıkıntıda oluyor bu
geçmiş olsun çok derin mi abla? aman amanparmağımı blendırın bıçağı ile kestim
Dertleşmen ne güzel olmuş zor gerçekten Allah sabır versin kardeşlerimizebugün ablamı otogara uğurlamaya gittim daha doğrusu gittik orda iki somalili bir pakistanlıyla karşılaştım somalililerle yaşıttık diğer pakistanlı benden iki yaş büyüktü çat pat türkçe biliyorlardı yetemedikleri yerde ingilizce devam ettiler muhabbete bende zorlamadım ingilizce konuşabildiğim kadarıyla sohbet ettik yalnız çok dolulardı şimdi kimse çıkıp benim şu derdim var bu sıkıntım var demesin elemanların yaşadıklarını yazmaya kalksan roman olur yeminle yalnız çok kafa adamlardı biraz hayattan yedikleri darbenin sersemliği vardı üzerlerinde bana hep çok şanslı olduğumu üstüne basa basa söylediler sonra ufak şakalaşmalardan sonra gittiler yalnız kiminin sevgilisi dünyanın öbür ucunda kimininki ölmüş kimininkini evlendirmişler...Allah sabır versin onlara ne diyim hafız sıkıntılı olduğum şu vakitte bana resmen tokat gibi geldi onların bana anlattıkları...
- - - Eklendi - - -
geçmiş olsun çok derin mi abla? aman aman
sağlık ocağına gitsen aslında
Dertleşmen ne güzel olmuş zor gerçekten Allah sabır versin kardeşlerimize
Sağol ...Bayağı derin kan durmadı daha
aman yok dikiş filan atarlar şimdi onlar var evdeler bizimkiler
sağlık ocağına gitsen aslındayada kimse yokmu hani sarıcak edicek
dikiş mi? o kadar derin mi?
aman yok dikiş filan atarlar şimdi onlar var evdeler bizimkiler
bayağı derin kestim yaa
dikiş mi? o kadar derin mi?neyse geçmiş olsun dikkat et abla annemde hep keser elini yakar aman dikkat edin ya
bayağı derin kestim yaabu ikinci oldu blendır vakam bu bıçağı yıkarken kestim diğerinde makine çalışırken
nasıl başta acımaz canım yanıyor şu an inan nasıl sızlıyor
ablacım dikkat kendine gözünü seviyim hem o kesikler başta acımaz felaket kanar sonra kanaması durunca zonklar çok kötü yaa
tamam ayrıntıya girme abla
Valla bir anlık dalgınlık yıkamak için bıçağı kabın içine attım suyun sonra kpata bıçak olduğunu unuttum ve elimi daldırdım sonuç işte
parmağımı blendırın bıçağı ile kestim
abla dua et parmaklarının arasındaki perdeyi kesmedin. Oaryı kesseydin varya daha ömrü billah geçmiyor. annem kesmişti o gün içim okadar kötğ olduki hayatımda ilkkez baygınlık geçirdim
Valla bir anlık dalgınlık yıkamak için bıçağı kabın içine attım suyun sonra kpata bıçak olduğunu unuttum ve elimi daldırdım sonuç işte
hüzün mehmet erdemle yaşanırGeçmiş olsun NurcumDikkat et kendine, eczaneye falan git istersen nöbetçi bulup. Sağlık ocakları falan kapalı çünkü aciller açık bi tek bugün.
Kolera dinliyorum; Gerilim, Macera ve Suç..
Yollar seni beklerken kenarda durma,
Bir an önce yoluna bak ve işin kolayına kaçma
Tüm mesafeleri böylece aş ve başla
Bir yerinden tut düşme düşenin üstüne basar ayaklar
Ezer geçerler, seni harcarlar hiç düşünmezler.
Tama sustum çalışan blendırda nasıl kestiğimi anlatayım mı
tamam ayrıntıya girme ablageçmiş olsun tekrar annemde aynı biranlık dalgınlığına geliyor sonra...
yok tabi kötü olmuş o Allah korusun Gelmiş geçmiş olsun annene de parmak ucu ama bayağı derin kesildi
Aman abla naptın sen yaÇok kesildimi
- - - Eklendi - - -
abla dua et parmaklarının arasındaki perdeyi kesmedin. Oaryı kesseydin varya daha ömrü billah geçmiyor. annem kesmişti o gün içim okadar kötğ olduki hayatımda ilkkez baygınlık geçirdim
- - - Eklendi - - -
Vallahi şuan elimi tutuyorum
Sağol PınarGeçmiş olsun NurcumDikkat et kendine, eczaneye falan git istersen nöbetçi bulup. Sağlık ocakları falan kapalı çünkü aciller açık bi tek bugün.
Kolera dinliyorum; Gerilim, Macera ve Suç..
Yollar seni beklerken kenarda durma,
Bir an önce yoluna bak ve işin kolayına kaçma
Tüm mesafeleri böylece aş ve başla
Bir yerinden tut düşme düşenin üstüne basar ayaklar
Ezer geçerler, seni harcarlar hiç düşünmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?