__xXx__ Üye nextman' Alıntı: Yeniden basladım hicte iyi etmedim Genişletmek için tıkla ... hani sigara içmeyecektin sait abi hani sağlıklı yaşam yazık abi sigaraya verdiğin paraya allah bilir göbek eritme hareketlerini de yapmıyorsundur
nextman' Alıntı: Yeniden basladım hicte iyi etmedim Genişletmek için tıkla ... hani sigara içmeyecektin sait abi hani sağlıklı yaşam yazık abi sigaraya verdiğin paraya allah bilir göbek eritme hareketlerini de yapmıyorsundur
Nextman Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: hani sigara içmeyecektin sait abi hani sağlıklı yaşam yazık abi sigaraya verdiğin paraya allah bilir göbek eritme hareketlerini de yapmıyorsundur Genişletmek için tıkla ... savunmamı sonra versem egzersizlere devam ama esas doktor olcum yaptiginda hapi yuttum
__xXx__' Alıntı: hani sigara içmeyecektin sait abi hani sağlıklı yaşam yazık abi sigaraya verdiğin paraya allah bilir göbek eritme hareketlerini de yapmıyorsundur Genişletmek için tıkla ... savunmamı sonra versem egzersizlere devam ama esas doktor olcum yaptiginda hapi yuttum
-efşan Üye Böğürtlen Çayı içiyorum şimdi de - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: savunmamı sonra versem egzersizlere devam ama esas doktor olcum yaptiginda hapi yuttum Genişletmek için tıkla ... Ağzını burnunu kırsın hemşireler Abi senin. Bırakın şunu yahu.
Böğürtlen Çayı içiyorum şimdi de - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: savunmamı sonra versem egzersizlere devam ama esas doktor olcum yaptiginda hapi yuttum Genişletmek için tıkla ... Ağzını burnunu kırsın hemşireler Abi senin. Bırakın şunu yahu.
__xXx__ Üye nextman' Alıntı: savunmamı sonra versem egzersizlere devam ama esas doktor olcum yaptiginda hapi yuttum Genişletmek için tıkla ... dikkat et abi kendine hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil
nextman' Alıntı: savunmamı sonra versem egzersizlere devam ama esas doktor olcum yaptiginda hapi yuttum Genişletmek için tıkla ... dikkat et abi kendine hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil
-efşan Üye Yaptığım bir yanlış var elbet; nerede olduğunu arıyorum. - - - Eklendi - - - Cezzbedici3' Alıntı: arkadaşlarla arkadaşlardayıZ ortam gırla Genişletmek için tıkla ... Bu cümlede şairin ne anlatmak istediğini anlamaya çalışıyorum
Yaptığım bir yanlış var elbet; nerede olduğunu arıyorum. - - - Eklendi - - - Cezzbedici3' Alıntı: arkadaşlarla arkadaşlardayıZ ortam gırla Genişletmek için tıkla ... Bu cümlede şairin ne anlatmak istediğini anlamaya çalışıyorum
pelın_ Ben ızledım bıle halıt hahay O degılde esrada kalmak ıyı hos ta cok gulduk uyumadık hem basım agrıyo hem cenem allahım o nasıl bı geceydı ya
Ben ızledım bıle halıt hahay O degılde esrada kalmak ıyı hos ta cok gulduk uyumadık hem basım agrıyo hem cenem allahım o nasıl bı geceydı ya
cukuleaks Üye haltie' Alıntı: Hadi ya iyi yapmışsın Şu an ruh gibiyim bel ağrısı olmaya başladı hayret yaşlanıyorum Genişletmek için tıkla ... yaşlılık zor be amca
haltie' Alıntı: Hadi ya iyi yapmışsın Şu an ruh gibiyim bel ağrısı olmaya başladı hayret yaşlanıyorum Genişletmek için tıkla ... yaşlılık zor be amca
pelın_ Amann uykum var yorgunum sırtım belım agrıyo sankı kamyon ezdı caktırma esrayla uyuduk pek delu yatıyomus anlamıs oldum
Amann uykum var yorgunum sırtım belım agrıyo sankı kamyon ezdı caktırma esrayla uyuduk pek delu yatıyomus anlamıs oldum
Nextman Emekli Yönetici Ne kadar cok akraba varmis arkadas kızım bile soruyor baba hepsini nasıl aklında tutuyorsun