cukuleaks Üye efeyılmaz' Alıntı: Suanda otobusteyim uzerime gunes vuruyor bu benim canimi sikiyor maxiceep Genişletmek için tıkla ... Yanına 150 kg teyze oturmasında ne olursa olsun - - - Eklendi - - - Gençler şuraya bi el atarsanız http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...ltyazil-komik-fragman-by-hackless-715142.html
efeyılmaz' Alıntı: Suanda otobusteyim uzerime gunes vuruyor bu benim canimi sikiyor maxiceep Genişletmek için tıkla ... Yanına 150 kg teyze oturmasında ne olursa olsun - - - Eklendi - - - Gençler şuraya bi el atarsanız http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...ltyazil-komik-fragman-by-hackless-715142.html
tempestshine Üye Bugün çok yoğundu.Sabah kahvaltı için Talat amcamlara gittik.Ender amcam felan da ordaydı.Sonra mezarlığa gittik.Dedeme,Halama ve abime uğradık.Az önce de eve geldik.Akşam tüm kuzenlerim bizde olacak bittim ben
Bugün çok yoğundu.Sabah kahvaltı için Talat amcamlara gittik.Ender amcam felan da ordaydı.Sonra mezarlığa gittik.Dedeme,Halama ve abime uğradık.Az önce de eve geldik.Akşam tüm kuzenlerim bizde olacak bittim ben
__xXx__ Üye sony senin atanı dedeni gelmişini geçmişini ölünü dirini ..... emi bi güncelleme konusunda adın vardı azıcık onunda içine ettin
sony senin atanı dedeni gelmişini geçmişini ölünü dirini ..... emi bi güncelleme konusunda adın vardı azıcık onunda içine ettin
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sabahtan akşama iş, sonra pc, al sana bayram Genişletmek için tıkla ... sonrada bayram neden sıkıcı
- SerkeŞ -' Alıntı: sabahtan akşama iş, sonra pc, al sana bayram Genişletmek için tıkla ... sonrada bayram neden sıkıcı
Nextman Emekli Yönetici haltie' Alıntı: Çay cigara Genişletmek için tıkla ... Yeniden basladım hicte iyi etmedim
-efşan Üye haltie' Alıntı: Ben tekrardan başlamamak için bırakmiyorum hiç Genişletmek için tıkla ... Mantığa bak ya. Halit?
haltie' Alıntı: Ben tekrardan başlamamak için bırakmiyorum hiç Genişletmek için tıkla ... Mantığa bak ya. Halit?
-efşan Üye haltie' Alıntı: Nasılsa başlarım bari bırakmaya çalıştığım o günler stres yaşamayayım Genişletmek için tıkla ... Ben bıraktım yahu. Hani derlerya ''Yumurta d....ğe dayandığında'' diye. Öyle oldu biraz
haltie' Alıntı: Nasılsa başlarım bari bırakmaya çalıştığım o günler stres yaşamayayım Genişletmek için tıkla ... Ben bıraktım yahu. Hani derlerya ''Yumurta d....ğe dayandığında'' diye. Öyle oldu biraz