doctorrr Üye minoo' Alıntı: Öksürmekten içim çıkacak Genişletmek için tıkla ... sana dedik o kadar günde kaç paket?
minoo' Alıntı: Öksürmekten içim çıkacak Genişletmek için tıkla ... sana dedik o kadar günde kaç paket?
cukuleaks Üye haltie' Alıntı: hacklesss nerdesin lan msn aç dedin yoksun Genişletmek için tıkla ... Asırlar gecti yaşlandım abi sen anca geldin
haltie' Alıntı: hacklesss nerdesin lan msn aç dedin yoksun Genişletmek için tıkla ... Asırlar gecti yaşlandım abi sen anca geldin
jackalmami Üye İnsanları internet ortamında görüyorsun 'Best model of the world', dışarıda görüyorsun 'Zort model of dı tırt'.
İnsanları internet ortamında görüyorsun 'Best model of the world', dışarıda görüyorsun 'Zort model of dı tırt'.
haltie Üye HacKLess' Alıntı: Asırlar gecti yaşlandım abi sen anca geldin Genişletmek için tıkla ... Haha olsun geldim mi geldim
HacKLess' Alıntı: Asırlar gecti yaşlandım abi sen anca geldin Genişletmek için tıkla ... Haha olsun geldim mi geldim
CanKartaL Emekli Yönetici Ben iş başında ölür giderim, bu işler bitmez :S Korkuyorum diğer tarafta da arayıp bana iş soracaklar diye :S
Ben iş başında ölür giderim, bu işler bitmez :S Korkuyorum diğer tarafta da arayıp bana iş soracaklar diye :S
cukuleaks Üye haltie' Alıntı: Bilmiyorum ki o yolu Neyse bu konu sohbete dönmesin Genişletmek için tıkla ... Aynen karamurselde ineceksen mesaj at abi bulusalim hadi gorusuruz konu sohbete dondu
haltie' Alıntı: Bilmiyorum ki o yolu Neyse bu konu sohbete dönmesin Genişletmek için tıkla ... Aynen karamurselde ineceksen mesaj at abi bulusalim hadi gorusuruz konu sohbete dondu