cukuleaks Üye jackalmami' Alıntı: Talihim yok, bahtım kara. Böyle hayat batsın yere. Sinesine vura vura, Ölen var mı benim gibi ? Gitmezki başımdan atam... Ben bu derdi kime satam ? Saçlarını tutam tutam, Yolan var mı benim gibi ? - - - Eklendi - - - Arkası gelmez dertlerimin, bıktım ilallah... Biri biterken öbürüde başlar, vermesin Allah... Böyle gelmiş böyle gidecek, korkarım vallah... Yoktur çaresi dostlar, fesuphanallah... Alemin keyfi yerinde, yine maşaallah... Bize de birgün kader güler, güler inşaallah... Böyle gelmiş böyle gidecek, korkarım vallah... Yoktur çaresi dostlar, fesuphanallah... Gece gece dinlediğim şarkılara bak Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Talihim yok, bahtım kara. Böyle hayat batsın yere. Sinesine vura vura, Ölen var mı benim gibi ? Gitmezki başımdan atam... Ben bu derdi kime satam ? Saçlarını tutam tutam, Yolan var mı benim gibi ? - - - Eklendi - - - Arkası gelmez dertlerimin, bıktım ilallah... Biri biterken öbürüde başlar, vermesin Allah... Böyle gelmiş böyle gidecek, korkarım vallah... Yoktur çaresi dostlar, fesuphanallah... Alemin keyfi yerinde, yine maşaallah... Bize de birgün kader güler, güler inşaallah... Böyle gelmiş böyle gidecek, korkarım vallah... Yoktur çaresi dostlar, fesuphanallah... Gece gece dinlediğim şarkılara bak Genişletmek için tıkla ...
cukuleaks Üye tempestshine' Alıntı: Yeni format atılmış pc ile başbaşayım.Herşeyi en baştan kurmak zor olacak Genişletmek için tıkla ... format atmak iyidir
tempestshine' Alıntı: Yeni format atılmış pc ile başbaşayım.Herşeyi en baştan kurmak zor olacak Genişletmek için tıkla ... format atmak iyidir
Revengeful Emekli Yönetici Eger bir kadın "seni özledim" diyorsa "bende" denmez. Cünkü "de" ayrı yazılır bi ögrenemedınız.
maxirabit Üye Konu Sahibi Çantayı son kontrolden geçiriyorum,kulağım öyle bir çınlıyor ki sağır oldum gibi
doctorrr Üye Revengeful' Alıntı: Eger bir kadın "seni özledim" diyorsa "bende" denmez. Cünkü "de" ayrı yazılır bi ögrenemedınız. Genişletmek için tıkla ... Komik mi ha? Komik mi?
Revengeful' Alıntı: Eger bir kadın "seni özledim" diyorsa "bende" denmez. Cünkü "de" ayrı yazılır bi ögrenemedınız. Genişletmek için tıkla ... Komik mi ha? Komik mi?
ELumia Üye .Doktor' Alıntı: Komik mi ha? Komik mi? Genişletmek için tıkla ... O değilde ö. (Allahım n'aptım ben..)
.Doktor' Alıntı: Komik mi ha? Komik mi? Genişletmek için tıkla ... O değilde ö. (Allahım n'aptım ben..)
doctorrr Üye ELumia' Alıntı: O değilde ö. (Allahım n'aptım ben..) Genişletmek için tıkla ... oldu o zaman ziyade olsun ben kalkıyım
ELumia' Alıntı: O değilde ö. (Allahım n'aptım ben..) Genişletmek için tıkla ... oldu o zaman ziyade olsun ben kalkıyım
ELumia Üye Nostalji yapmak istedi canım. Muhteşem vokali ile cher. [video=youtube;CQ6CepkQySk]http://www.youtube.com/watch?v=CQ6CepkQySk[/video]
Nostalji yapmak istedi canım. Muhteşem vokali ile cher. [video=youtube;CQ6CepkQySk]http://www.youtube.com/watch?v=CQ6CepkQySk[/video]
cukuleaks Üye .Doktor' Alıntı: oldu o zaman ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Kahkaya boğuldum hayat ne güzel ya
.Doktor' Alıntı: oldu o zaman ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Kahkaya boğuldum hayat ne güzel ya