ELumia Üye Zencilerin altın, pırlanta ve kürk takıntısı beni benden alıyor. Dream TV'de Justin Bieber hafta sonuymuş bugün. Veled dünyayı ele geçirdi.
Zencilerin altın, pırlanta ve kürk takıntısı beni benden alıyor. Dream TV'de Justin Bieber hafta sonuymuş bugün. Veled dünyayı ele geçirdi.
doctorrr Üye tempestshine' Alıntı: Dün en iyi arkadaşımla küstüm.Bugünde rüyamda kedi gördüm.Rüyada kedi görmek dost zannettiğin kişi tarafından nankörlüğe uğrayacağına işaretmiş. Genişletmek için tıkla ... hiç birşey tesadüf değil - - - Eklendi - - - ELumia' Alıntı: Zencilerin altın, pırlanta ve kürk takıntısı beni benden alıyor. Dream TV'de Justin Bieber hafta sonuymuş bugün. Veled dünyayı ele geçirdi. Genişletmek için tıkla ... ergenler dışında pek hayran kitlesi yok elemanın
tempestshine' Alıntı: Dün en iyi arkadaşımla küstüm.Bugünde rüyamda kedi gördüm.Rüyada kedi görmek dost zannettiğin kişi tarafından nankörlüğe uğrayacağına işaretmiş. Genişletmek için tıkla ... hiç birşey tesadüf değil - - - Eklendi - - - ELumia' Alıntı: Zencilerin altın, pırlanta ve kürk takıntısı beni benden alıyor. Dream TV'de Justin Bieber hafta sonuymuş bugün. Veled dünyayı ele geçirdi. Genişletmek için tıkla ... ergenler dışında pek hayran kitlesi yok elemanın
cukuleaks Üye ELumia' Alıntı: Zencilerin altın, pırlanta ve kürk takıntısı beni benden alıyor. Dream TV'de Justin Bieber hafta sonuymuş bugün. Veled dünyayı ele geçirdi. Genişletmek için tıkla ... Justin bieber gay...
ELumia' Alıntı: Zencilerin altın, pırlanta ve kürk takıntısı beni benden alıyor. Dream TV'de Justin Bieber hafta sonuymuş bugün. Veled dünyayı ele geçirdi. Genişletmek için tıkla ... Justin bieber gay...
doctorrr Üye cumartesi sabahı şöyle bi' yumurta kırdım tavaya sonra yanına bi' çay demledim zeytin peynir koydum yanına sefam olsun kahvaltı güzeldi
cumartesi sabahı şöyle bi' yumurta kırdım tavaya sonra yanına bi' çay demledim zeytin peynir koydum yanına sefam olsun kahvaltı güzeldi
cukuleaks Üye .Doktor' Alıntı: cumartesi sabahı şöyle bi' yumurta kırdım tavaya sonra yanına bi' çay demledim zeytin peynir koydum yanına sefam olsun kahvaltı güzeldi Genişletmek için tıkla ... Relax
.Doktor' Alıntı: cumartesi sabahı şöyle bi' yumurta kırdım tavaya sonra yanına bi' çay demledim zeytin peynir koydum yanına sefam olsun kahvaltı güzeldi Genişletmek için tıkla ... Relax
tempestshine Üye Dün kendi kendime yarın tüm gün bisiklet süreceğim dedim.Bugün kim çıkartmaya uğraşacak dedim.Çok değişkenim. - - - Eklendi - - - Filiz çağırdı.1 saat onunla dışarı da konuştuk.Ellerim dondu.O değilde bizim kuş hala yem yemeyi öğrenemedi
Dün kendi kendime yarın tüm gün bisiklet süreceğim dedim.Bugün kim çıkartmaya uğraşacak dedim.Çok değişkenim. - - - Eklendi - - - Filiz çağırdı.1 saat onunla dışarı da konuştuk.Ellerim dondu.O değilde bizim kuş hala yem yemeyi öğrenemedi