pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: Bence bu toplanmış hali.. Neresi dağınık.. Genişletmek için tıkla ... Vallahi toplamdım nasılsa öle çektim toplanmış olsa yatagin üstü asla öle olmaz
- SerkeŞ -' Alıntı: Bence bu toplanmış hali.. Neresi dağınık.. Genişletmek için tıkla ... Vallahi toplamdım nasılsa öle çektim toplanmış olsa yatagin üstü asla öle olmaz
maxirabit Üye Konu Sahibi Buzu dilimde eritiyorum,kafada ki düşüncelerden,soğukluğunu bile hissetmiyorum.
By_GaBLiN Üye maxirabit' Alıntı: Buzu dilimde eritiyorum,kafada ki düşüncelerden,soğukluğunu bile hissetmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Neyy
maxirabit' Alıntı: Buzu dilimde eritiyorum,kafada ki düşüncelerden,soğukluğunu bile hissetmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Neyy
By_GaBLiN Üye pelın_' Alıntı: Vallahi toplamdım nasılsa öle çektim toplanmış olsa yatagin üstü asla öle olmaz Genişletmek için tıkla ... Bence gayet güzel yatağın üstü sen buna dağınık mi diyorsun vayy benim oda yi görsen
pelın_' Alıntı: Vallahi toplamdım nasılsa öle çektim toplanmış olsa yatagin üstü asla öle olmaz Genişletmek için tıkla ... Bence gayet güzel yatağın üstü sen buna dağınık mi diyorsun vayy benim oda yi görsen
maxirabit Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Neyy Genişletmek için tıkla ... Beyin başka bir yerde olunca,vucuduna ne yapsanda bazen hissetmez. Duvara bakıyorum.
By_GaBLiN' Alıntı: Neyy Genişletmek için tıkla ... Beyin başka bir yerde olunca,vucuduna ne yapsanda bazen hissetmez. Duvara bakıyorum.
By_GaBLiN Üye maxirabit' Alıntı: Beyin başka bir yerde olunca,vucuduna ne yapsanda bazen hissetmez. Duvara bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Duvara mi arkadaşım yazdıkların güldürüyor beni ama kim bilir neye üzülüyorsun onu bilmiyorum ----------Eklendi @ 22:19:59 ---------- Yazıldı @ 22:19:37 ---------- Kusura bakma ----------Eklendi @ 22:20:22 ---------- Yazıldı @ 22:19:59 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Ben sek içicem, yanında da Genişletmek için tıkla ... Hangi marka
maxirabit' Alıntı: Beyin başka bir yerde olunca,vucuduna ne yapsanda bazen hissetmez. Duvara bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Duvara mi arkadaşım yazdıkların güldürüyor beni ama kim bilir neye üzülüyorsun onu bilmiyorum ----------Eklendi @ 22:19:59 ---------- Yazıldı @ 22:19:37 ---------- Kusura bakma ----------Eklendi @ 22:20:22 ---------- Yazıldı @ 22:19:59 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Ben sek içicem, yanında da Genişletmek için tıkla ... Hangi marka
maxirabit Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Duvara mi arkadaşım yazdıkların güldürüyor beni ama kim bilir neye üzülüyorsun onu bilmiyorum ----------Eklendi @ 22:19:59 ---------- Yazıldı @ 22:19:37 ---------- Kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Boşver kardeşim sana iyi geliyorsa ne mutlu bana.
By_GaBLiN' Alıntı: Duvara mi arkadaşım yazdıkların güldürüyor beni ama kim bilir neye üzülüyorsun onu bilmiyorum ----------Eklendi @ 22:19:59 ---------- Yazıldı @ 22:19:37 ---------- Kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Boşver kardeşim sana iyi geliyorsa ne mutlu bana.
maxirabit Üye Konu Sahibi Şarhoş olunca birşey geçmez,asıl ozaman insan düşündüğü konuya daha fazla yoğunlaşır. Şişeye bakıyorum,içinde balık olsam...
Şarhoş olunca birşey geçmez,asıl ozaman insan düşündüğü konuya daha fazla yoğunlaşır. Şişeye bakıyorum,içinde balık olsam...