Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

FatoŞ

Üye
Tamam Anladım Sizi Yemek Yemek İsteyen Varsa Buyursun Gelsin Kendi Ellerimle Yemek Yaptımm

Tepkiler: Nextman ve doctorrr
Kapıyı caliyom kimse bakmiyo. Aloooo

Tepkiler: FatoŞ

doctorrr

Üye
ismaaaiiiil birazda bana bırak yavaş boğulacan

Tepkiler: FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ya a Sıkıldım Ha Msnede de Kimse Yok

ELumia

Üye
Sebzeli makarna yaptım. Şimdi de kahve mi hazırlayıp içeceğim.. (Türk malı aklıma geldi. Ekispiresko )

doctorrr

Üye
Sebzeli makarna yaptım. Şimdi de kahve mi hazırlayıp içeceğim.. (Türk malı aklıma geldi. Ekispiresko )
benim kahve kültürüm yok biraz beni aydınlatırmısınız ezgi hanım şimdi latte moka falan nedir?

ELumia

Üye

benim kahve kültürüm yok biraz beni aydınlatırmısınız ezgi hanım şimdi latte moka falan nedir?

Her gün starbucks'a gidiyormuş gibi bir halim mi var?
Ay yaramı deşmeyin ya burda yok starbucks zaten.
Bilmiyorum canım, bildiğim iki kahve türü var. Biri türk kahvesi diğeri fındıklı cafecrown. (bir kaç tane daha çıkar çok çok)

doctorrr

Üye
burda var starbucks ama işte öğrenciyiz bizi aşar 100 küsür liralık hesap ödeyen arkadaşlarım var aman aman

Starbuck firmasi kendisi bile acikladi. Kahvelerin icine tad versin diye ( adini unuttum) bir bocek turunu ezip icine katiyorlar..kendileri acikladilar haberlerede cikti..

- - - Eklendi - - -

ismaaaiiiil birazda bana bırak yavaş boğulacan
Bitti bile hacı

Tepkiler: jackalmami

ELumia

Üye
Starbuck firmasi kendisi bile acikladi. Kahvelerin icine tad versin diye ( adini unuttum) bir bocek turunu ezip icine katiyorlar..kendileri acikladilar haberlerede cikti..

- - - Eklendi - - -

Bitti bile hacı

Böceğin ismi ch ile mi başlıyor? Lezzetli o ya, yedim daha önce.