Cezzbedici3 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: üzüm yiyorum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun tosunum - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: arkadaşımın yaptığı menemeni yiyoruz benimkilerden güzel yapmış kerata Genişletmek için tıkla ... babamdan daha iyi menemen yapanı görmedim
- SerkeŞ -' Alıntı: üzüm yiyorum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun tosunum - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: arkadaşımın yaptığı menemeni yiyoruz benimkilerden güzel yapmış kerata Genişletmek için tıkla ... babamdan daha iyi menemen yapanı görmedim
minoo Üye Aklimdan gecenleri yakalayamiyorum. Midemi agritiyor dusunmek dusunmeekk.. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Aklimdan gecenleri yakalayamiyorum. Midemi agritiyor dusunmek dusunmeekk.. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
cukuleaks Üye nextman' Alıntı: Yinemi ise tatil olsa keske GT-I9100 mobilden yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... Kurban bayrami geliyor abi sabır...
nextman' Alıntı: Yinemi ise tatil olsa keske GT-I9100 mobilden yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... Kurban bayrami geliyor abi sabır...
Cezzbedici3 Üye nazlican' Alıntı: bi bahane olsada bayramda Bursa'ya gitmesem Genişletmek için tıkla ... niye nesi varmış bursanın
nazlican' Alıntı: bi bahane olsada bayramda Bursa'ya gitmesem Genişletmek için tıkla ... niye nesi varmış bursanın
minoo Üye Fenayim su anda. 1 saat uyudum off hic uyumasam daha iyiydi ama az uyuyunca ruh gibi oluyorum hooofffff Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Fenayim su anda. 1 saat uyudum off hic uyumasam daha iyiydi ama az uyuyunca ruh gibi oluyorum hooofffff Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Revengeful Emekli Yönetici Amerikalı arkadaşımla buluşacağım Sırf speaking yapmak için başka bir nedeni yok
doctorrr Üye Revengeful' Alıntı: Amerikalı arkadaşımla buluşacağım Sırf speaking yapmak için başka bir nedeni yok Genişletmek için tıkla ... bayandı dimi mert bey
Revengeful' Alıntı: Amerikalı arkadaşımla buluşacağım Sırf speaking yapmak için başka bir nedeni yok Genişletmek için tıkla ... bayandı dimi mert bey
maxirabit Üye Konu Sahibi Hava yazdan kalma sanki denizde dursan bronzlaşır insan gündüzde bir yerlerim donuyor