man20 Üye haltie' Alıntı: Erkek kuaföründen sıra almak bayan kuaföründe gelin başı yaptırmaktan daha zor Genişletmek için tıkla ... siz yine iyisiniz. Asıl bayan kuaföründe sıra almak ölüm bi giriyorum 3-4 saatten önce çıkamıyorum
haltie' Alıntı: Erkek kuaföründen sıra almak bayan kuaföründe gelin başı yaptırmaktan daha zor Genişletmek için tıkla ... siz yine iyisiniz. Asıl bayan kuaföründe sıra almak ölüm bi giriyorum 3-4 saatten önce çıkamıyorum
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: Yok yok benden adam olma allahım olucem grıp ten sanırım Genişletmek için tıkla ... bende baş ağrısından birazdan ders başlayacak kursa gitmem lazım canımda istemiyor
pelın_' Alıntı: Yok yok benden adam olma allahım olucem grıp ten sanırım Genişletmek için tıkla ... bende baş ağrısından birazdan ders başlayacak kursa gitmem lazım canımda istemiyor
maxirabit Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: Erkek kuaföründen sıra almak bayan kuaföründe gelin başı yaptırmaktan daha zor Genişletmek için tıkla ... 3 saat beklediğimi bilirim Adam 12 de gelirdi kahvaltı yapıcak zamanı bile olmuyordu,1 gün önceden sıra bile alıyordum
haltie' Alıntı: Erkek kuaföründen sıra almak bayan kuaföründe gelin başı yaptırmaktan daha zor Genişletmek için tıkla ... 3 saat beklediğimi bilirim Adam 12 de gelirdi kahvaltı yapıcak zamanı bile olmuyordu,1 gün önceden sıra bile alıyordum
man20 Üye pelın_' Alıntı: Yok yok benden adam olma allahım olucem grıp ten sanırım Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun.nasıl bi duygudur bilirim.çünkü bende gribim burnumu silmekten helak oldum.
pelın_' Alıntı: Yok yok benden adam olma allahım olucem grıp ten sanırım Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun.nasıl bi duygudur bilirim.çünkü bende gribim burnumu silmekten helak oldum.
FatoŞ Üye haltie' Alıntı: Ben iki gündür bekliyorum Fatos sen nereden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Gidip Saçımı keseyim Dedim 2 Gün önce İnanamazsın Gidip Yanlışlıkla Erkek Kuaförüne Girdim ..Tıklım Tıklım Neyse Kaçar Adımlarla Yukarı Çıktımm
haltie' Alıntı: Ben iki gündür bekliyorum Fatos sen nereden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Gidip Saçımı keseyim Dedim 2 Gün önce İnanamazsın Gidip Yanlışlıkla Erkek Kuaförüne Girdim ..Tıklım Tıklım Neyse Kaçar Adımlarla Yukarı Çıktımm
-efşan Üye minoo' Alıntı: İçtiğim çaydan da sigaradan da hiç bir tat almıyorum Hastayım galiba yine. Genişletmek için tıkla ... Eyvah. Grip oluyorsun galiba
minoo' Alıntı: İçtiğim çaydan da sigaradan da hiç bir tat almıyorum Hastayım galiba yine. Genişletmek için tıkla ... Eyvah. Grip oluyorsun galiba