minoo Üye Yok artık Bjk - Gs derbisi var ya İlk yarı bitti 0 - 0. Beşiktaş üstün oynuyor.. Devre arasındayken sigara içiyorum.
Yok artık Bjk - Gs derbisi var ya İlk yarı bitti 0 - 0. Beşiktaş üstün oynuyor.. Devre arasındayken sigara içiyorum.
By_GaBLiN Üye Ne bilim hangi gün hangi maçın olacağını takip edemiyorum hangi kanal da lig tv de mi hangi sigarayi kullanıyorsun
Ne bilim hangi gün hangi maçın olacağını takip edemiyorum hangi kanal da lig tv de mi hangi sigarayi kullanıyorsun
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Olabilir her yer sarı-kırmızı.. Şampiyon Galatasaray !!! Genişletmek için tıkla ... Ooo demek sende Galatasaraylısın ----------Eklendi @ 21:04:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:51 ---------- Pınar'dan ses yok maç bitti de sokağa mi döküldüler ne
- SerkeŞ -' Alıntı: Olabilir her yer sarı-kırmızı.. Şampiyon Galatasaray !!! Genişletmek için tıkla ... Ooo demek sende Galatasaraylısın ----------Eklendi @ 21:04:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:51 ---------- Pınar'dan ses yok maç bitti de sokağa mi döküldüler ne
minoo Üye Maç 0 - 0 bitti. ----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Ne bilim hangi gün hangi maçın olacağını takip edemiyorum hangi kanal da lig tv de mi hangi sigarayi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Lig Tv'deydi maç.. Murattı mode içiyom
Maç 0 - 0 bitti. ----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Ne bilim hangi gün hangi maçın olacağını takip edemiyorum hangi kanal da lig tv de mi hangi sigarayi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Lig Tv'deydi maç.. Murattı mode içiyom
pelın_ minoo' Alıntı: Maç 0 - 0 bitti. ----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ---------- Lig Tv'deydi maç.. Murattı mode içiyom Genişletmek için tıkla ... hani bana kız
minoo' Alıntı: Maç 0 - 0 bitti. ----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ---------- Lig Tv'deydi maç.. Murattı mode içiyom Genişletmek için tıkla ... hani bana kız
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Maç 0 - 0 bitti. ----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ---------- Lig Tv'deydi maç.. Murattı mode içiyom Genişletmek için tıkla ... Bizde tam senin kulaklarını çınlatıyorduk böyle olacağı belliydi zaten murattı mi daha içmedim o ne kadar bi ara toplanıp alırız arkadaşlarla
minoo' Alıntı: Maç 0 - 0 bitti. ----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:09:02 ---------- Lig Tv'deydi maç.. Murattı mode içiyom Genişletmek için tıkla ... Bizde tam senin kulaklarını çınlatıyorduk böyle olacağı belliydi zaten murattı mi daha içmedim o ne kadar bi ara toplanıp alırız arkadaşlarla