Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Nextman

Emekli Yönetici
bu videoda ordaydım ne gündü beee

[video=youtube;MQ-5tLQb5kE]http://www.youtube.com/watch?v=MQ-5tLQb5kE&feature=related[/video]

FatoŞ

Üye
AVM sevilmez mi tatlım yaa bütün markaların buluşma yeri
Canım Özelliklerim Farklıdır Birazcık Ben Avmye Gitmem Gitsemde İllaki Olmayan Birşey İçin Giderim
Ama Boşuna Masraff
Sadece Markete Gitmeyi Severim..

Tepkiler: Nextman

doctorrr

Üye
bugün ful dinlendim çalışasım yok müzik dinliyorum

Tepkiler: FatoŞ

Nextman

Emekli Yönetici

Canım Özelliklerim Farklıdır Birazcık Ben Avmye Gitmem Gitsemde İllaki Olmayan Birşey İçin Giderim
Ama Boşuna Masraff

Hanımı çağırayım en iyisi okusun biraz...

iyavuzoz

Üye
ayağımın altı kaşınıyıo kaşıyınca gıdıklanıyom kaşımayınca uyuz oluyom

iyavuzoz

Üye
(nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver )

man20

Üye

Ama Boşuna Masraff
boşuna masraf konusunda haklısın ama işte güzel bişi gördüğünde almadığında içinde kalıo ya hiç gitmiceksin AVM'ye ya da gittin mi etrafına bakmadan direk gitmek istediğin yere gidiceksin

FatoŞ

Üye
boşuna masraf konusunda haklısın ama işte güzel bişi gördüğünde almadığında içinde kalıo ya hiç gitmiceksin AVM'ye ya da gittin mi etrafına bakmadan direk gitmek istediğin yere gidiceksin
Direk İstediğim Yere Giderim Zaten Hep Aynı Şeyler Çıkıyor Karşıma Başka Bir yere Gittimmide En Sevdiğimi alır Çıkarım Zaten İlla Birşey Almak Zorunda Değilim

Placebo-

Üye
Olmaz öyle ya, aynı ayakkabının 2-3 rengini almadan duramam ben. Yarın öbürgün davam olursa, her duruşmada aynı kıyafeti giyemem ben..

man20

Üye
Olmaz öyle ya, aynı ayakkabının 2-3 rengini almadan duramam ben. Yarın öbürgün davam olursa, her duruşmada aynı kıyafeti giyemem ben..

siz üzerinize siyah pelerin giymiyormuydunuz yoksa yanlış mı hatırlıyorum

__xXx__

Üye
bayrama az kaldı bayramlar güzeldir ama peder bey zorla takım elbise giydirtmiyor mu deli oluyorum

haltie

Üye
Eve geldim artik gitmem avmye zaten bayram var hiç gidilmez