doctorrr
Üye
iyiymiş
elimde pc oslaydı neler neler yazacaktım . pc tamirde elimde telefon var onlada takıla takıla anca yazabiliyorum....
babam yine başladı sen ne beceriksiz adamsın senden bi cacık olmaz laflarına
Rica Ederim Abim Ne Demek
Buldumşimdi yüklemeler başlıyor mola Teşekkürler kardeşim
Hahahahaha
Şaka yapıyosun
Şaka bi yanada harbiden anlamı omu ya? Ben onu sinirlendiğimde birine söylüyordum küfür sanıyordum. Şimdi sinirlendiğim kişiye seni seviyorummu dedim. Allah kahretsin
iyiymiş
birazda uykuluydun kafanda atlar dört nala...
Dün akşam böle bi patlama geldide işte elimde telefon vardı anlatmak istediğim şeyi yanlış anlattım biraz
Rica Ederim Abim Ne Demeko oSevindim
Hahahahaha
birazda uykuluydun kafanda atlar dört nala...
Şimdi anladım sınıfta bana tip tip bakan kızları
Saçma bi psikoloji içerisine girdim şuan kendime vurasım var .... Bide boşnakça bi cümle vardı onunda anlamı küfürmüş ben otobüste dağda bayırda heryerde millete onu söylüyordum iyiki dayak yememişim. İyisimi azımı açmamak
- - - Eklendi - - -
uykulu olduğumu nerden anladın
fp2 nin rompatccher ını tuttum rofs2 ye gömdüm bozuk çıktı bastım açılmadı
Rofs2 felan onlar ne yaw? Niye öyle uğraşıyosunki ? Rompatceri sis olarak yükle sonra installserver.exe c/sys/bin dizinine at. (installserver.exe 76 kb olması gerekiyor 32 ler hatalı ) Sonra gir patchera open4all installserver seç rahat takıl. Ben böyle yapıyordum
Hahaha İsmail Allah İyiliğini Versin Yahu Krizim Tuttu
sen söyledin yageçmiş mesajlarına bi' bak istersen
- - - Eklendi - - -
yok hacı hard formatla uçuyor o zaman
yani şey şu bizim c yi kazıma olayı vardı ya hard format?
Stand up bizim işimiz
Neşede Bir Adım Önde....
İmza: İsmail (soyadı meçhul)
- - - Eklendi - - -
Okadar uykuluydumki ne yazdığımı bilmiyorum demekkiZaten ranzanın üst katında yatıyodum halit abi bi espri yaptı saltolayarak düştüm yerde uyumak zorunda kaldım
Format ?
Stand up bizim işimiz
Neşede Bir Adım Önde....
İmza: İsmail (soyadı meçhul)
- - - Eklendi - - -
Okadar uykuluydumki ne yazdığımı bilmiyorum demekkiZaten ranzanın üst katında yatıyodum halit abi bi espri yaptı saltolayarak düştüm yerde uyumak zorunda kaldım
Format ?
Tamam biliyorumda ne alaka yani ? Yani rom patcherla sorun ne onu anlamadım ? Yüklenmiyormu yoksa sfwyemi gömmeye çalışıyorsun ?
yani şey şu bizim c yi kazıma olayı vardı ya hard format?
O anı biliyorum çok kötü oluyor
Yazacak Birşey Gelmedi Aklıma
Tamam biliyorumda ne alaka yani ? Yani rom patcherla sorun ne onu anlamadım ? Yüklenmiyormu yoksa sfwyemi gömmeye çalışıyorsun ?
- - - Eklendi - - -
olur ya hard format atarım rompatcher gitmesin
- - - Eklendi - - -
Benimde Canım ÇektiAçtım bir soda şöle soğuk olandan,az çerez,son ses müslüm daha ne olsun
Benimde Canım ÇektiAma Pek Yemek Yiyemedim İyi ki Aklıma Getirdin Abim Çerez Ah Evet
En İyisi Kapattıp Düşün Derim Abim Daha İyi Gelir Lakin Olumlu
Yok müslüm sarmadı soda ile Halil sezai iyi geldiisyannnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?