iyavuzoz
Üye
yaa varya aslında her insanın ilginç şaşılacak bi' yanı vardır yalnız bazılarınınki fazla açığa çıkar bazılarınınki daha sönüktürmaxicepte takılan insanların farklı olma mevzusuna gelincede ve buna bende katılıyorum hiç günlük hayatta karşılaşmadığım tipler var iyi veya kötü akıllı veya saf ayriyetten çoğu insanlar forumlarda takılmazlar sevmezler çünkü karşılarına sadece yazılardan oluşan sıkıcı bi' site geliyor kimse merak edipte aa şu konuya bakıyım şunu cevaplayayım şunu paylaşayım demez işlerine gelmez ama yani evet herhangi bi' forumda aktif bi' hesap bulundurmak bence ayrıcalıktır
Vatan computerin güvenlik görevlisinin yanına gidip "vatan sana emanet koçum" dedim, jopla kovaladı
Vatan computerin güvenlik görevlisinin yanına gidip "vatan sana emanet koçum" dedim, jopla kovaladı
amma coştun sende hafız
Yine kendimden ornek verecemmesela arkadaslarımın %99 u maxicepi bilmiyorlar. Bu arkadaslarimin %80 i diger forumlarida bilmiyorlar ve bu arkadaslarimin %100 unun hic bi forumda aktif uyeligi yok. Mesela dun dersanedeydim. Arkadaslarim beni taniyorlar. Cocuk galaxy ace almis muhabbet donuyor ortada iste efendim sukadar mhz acamiyacagi oyun yok islemcisi cok yuksek felan filan. Yanlarina geldim dedim nedir mevzu. Bole bi telefon var nasildir iso dedi biri. Sonra ben konusmaya baslayinca herkes susuyorda beni dinliyorlar ya error dolu gozlerle o an super oliyor telefonun islemcisnden giriyorum o var bu var rom yuklersen daha guzel olur romlardan cyanogenmod en iyisidir. Kerneller vardir glitch kernel devil kernel. Cpu/ gpu oc vardir. Fvsync live oc deep idle touchwake swap alani lmk degerleri adb hata atiklama gelistirici secenekleri alayini sayiyorum bi 5-10 dk suruyor. Sonra hepsi bana mal mal bakiyor aralarindan merak edip gelenler oluyor devamlı anlatincada " bukadar seyi nerden ogrendin haci" diyolar sonra maxicepi tanitiyorum forumu tanitiyorum boyle ortam var boyle arkadaslarim abilerim ablalarim var diyorum ne ogrendiysem burda ogreniyorum sohbetin alasida burda diyorum diyorumda diyorum
Yani sonuc su. Ben maxicepli oldugumu felan soyleyince boyle milletin gozunde degerim biraz daha artiyor bana farkli gozle bakiyorlarbence bu anlattiklarima benzer diger uyelerde boyledir. Yani farkli bi kisiligi vardir buna bagli olarak farkli ilgi alani mutlaka vardir ve cevresi tarafindan fark edilir. Benim dusuncem. Mesela benim arkadasladimin %90 i facebook - cepten sms hali saha felan oyle takiliolar. Hic andrlidle veya symbianla anlayan yok zaten o yuzden bu konularda arkadasim olmadigi icin o konularda arkadaslarimla sohbet edemiyorum o yuzden burda sohbet ediyorum
Maxicepi seviyorum aga , maxicep farktır uyeleride farktir ve maxicepi maxicep yapan uyeleridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?