iyavuzoz Üye Cidden bugün çok kötüydü benim için - - - Eklendi - - - nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver
Cidden bugün çok kötüydü benim için - - - Eklendi - - - nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver nefes al nefes ver
jackalmami Üye Dizlerim, ayak bileklerim ve adelelerim sanki başkasına aitler. 3 kişilik çalışmamım ardından ne bi madalya var, ne de herhangi bir ödül. Ne gereği vardı ki
Dizlerim, ayak bileklerim ve adelelerim sanki başkasına aitler. 3 kişilik çalışmamım ardından ne bi madalya var, ne de herhangi bir ödül. Ne gereği vardı ki
minoo Üye nextman' Alıntı: Pm den uygun araç, gereçler temin edilir testere kalmamıştır üzgünüz Genişletmek için tıkla ...
nextman' Alıntı: Pm den uygun araç, gereçler temin edilir testere kalmamıştır üzgünüz Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye minoo' Alıntı: Halit viber kullanıyo muydun sen? Whatsapp'ı sildim ben kullanmicam. Genişletmek için tıkla ... Kullanırız gülüm
minoo' Alıntı: Halit viber kullanıyo muydun sen? Whatsapp'ı sildim ben kullanmicam. Genişletmek için tıkla ... Kullanırız gülüm
Revengeful Emekli Yönetici haltie' Alıntı: Bende 3 yıldır mert Genişletmek için tıkla ... Bacakları çok güzel insafsızın
Revengeful Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara gülüyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlara gülüyorum
tempestshine Üye Banyo yapmak amacıyla banyoya gidiyorum.Normalde bu kadar uzun cümle kurmam da neyse artık buradan Edebiyat öğretmenime selam söylüyorum
Banyo yapmak amacıyla banyoya gidiyorum.Normalde bu kadar uzun cümle kurmam da neyse artık buradan Edebiyat öğretmenime selam söylüyorum
Nextman Emekli Yönetici Yemeği yine disarda yemek Zorundayım ne yesem acaba. GT-I9100 mobilden yazılmıştır.
Placebo- Üye Ev arkadaşları olarak akşam yemeğimizi yoğurt - kepekli ekmek olarak belirledik, onu yiyorduk..
minoo Üye haltie' Alıntı: Bende 3 yıldır mert 3 günde ne var Genişletmek için tıkla ... Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
haltie' Alıntı: Bende 3 yıldır mert 3 günde ne var Genişletmek için tıkla ... Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk