Samsunspor Emekli Yönetici yağmurlu bir sabahtan sonra çok şükür evdeyim , uzattım ayakları hafiften uyukluyorum
minoo Üye Abi aynı durumdayım ya gözlerim kapanıyo Bu arada geçmişten gereksiz biriLERini düşünüyorum. Siteye gelip o kadar laf ettiler, gider yaptılar. Hooopppp kürkçü dükkanıııı Te Allaam
Abi aynı durumdayım ya gözlerim kapanıyo Bu arada geçmişten gereksiz biriLERini düşünüyorum. Siteye gelip o kadar laf ettiler, gider yaptılar. Hooopppp kürkçü dükkanıııı Te Allaam
Nextman Emekli Yönetici Yediğim yemeği kursağımdan bırakan zatı muhterem müşteriye laf anlatıyorum telefon açık o konuşuyor.
FatoŞ Üye nextman' Alıntı: Yediğim yemeği kursağımdan bırakan zatı muhterem müşteriye laf anlatıyorum telefon açık o konuşuyor. Genişletmek için tıkla ... ah Abim Çok Şikayetçiyim Bu Durumdan Tam AÇıkmışım oturuyorum Yemek Yiyeceğim Telefon Çalıyor.. Allahım Çok Gıcık Oluyorumm
nextman' Alıntı: Yediğim yemeği kursağımdan bırakan zatı muhterem müşteriye laf anlatıyorum telefon açık o konuşuyor. Genişletmek için tıkla ... ah Abim Çok Şikayetçiyim Bu Durumdan Tam AÇıkmışım oturuyorum Yemek Yiyeceğim Telefon Çalıyor.. Allahım Çok Gıcık Oluyorumm
haltie Üye Aslında onun adına düşündüm çünkü aksiyonlarin hepsini yapan o yine anlamadı buda gol değil
FatoŞ Üye Henüz Güneş DoğmadanYüreğim Çırpırken Bırak Beni.. Ve Sen Ardına Bakmadan Git..Henüz Güneş DoğmadanBir Çift Kelam Etmeden Git..
Henüz Güneş DoğmadanYüreğim Çırpırken Bırak Beni.. Ve Sen Ardına Bakmadan Git..Henüz Güneş DoğmadanBir Çift Kelam Etmeden Git..
Nextman Emekli Yönetici minoo' Alıntı: En sonunda çıkıp anlatacam herşeyi herkese. Benle evlenmezse de onu öldürcem Genişletmek için tıkla ... Pm den uygun araç, gereçler temin edilir testere kalmamıştır üzgünüz
minoo' Alıntı: En sonunda çıkıp anlatacam herşeyi herkese. Benle evlenmezse de onu öldürcem Genişletmek için tıkla ... Pm den uygun araç, gereçler temin edilir testere kalmamıştır üzgünüz