minoo Üye 4bucuk saattir kitap okuyorum yazilar da bit kadar. Gozlerim kor olacak sanirim. Sigara iceyim, kaldigim bolumu de tamamlayip uyuyayim artik. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
4bucuk saattir kitap okuyorum yazilar da bit kadar. Gozlerim kor olacak sanirim. Sigara iceyim, kaldigim bolumu de tamamlayip uyuyayim artik. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
minoo Üye Kahvalti yapmaliyim. Esra'da kalcam bugun (vapur dumani). Beni bekliyor kiz. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Kahvalti yapmaliyim. Esra'da kalcam bugun (vapur dumani). Beni bekliyor kiz. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Kahvalti yapmaliyim. Esra'da kalcam bugun (vapur dumani). Beni bekliyor kiz. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Ben de geleyim..
minoo' Alıntı: Kahvalti yapmaliyim. Esra'da kalcam bugun (vapur dumani). Beni bekliyor kiz. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Ben de geleyim..
Tuba Üye nextman' Alıntı: Yeni aracımı teslim aldım şehir turuna çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
nextman' Alıntı: Yeni aracımı teslim aldım şehir turuna çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
Nextman Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolasın şimdi nazar boncuğu bakıcam
tempestshine Üye ultraslan_66' Alıntı: GALATASARAYın eskişehir maçında yediği son dakikada ki golü düşünüyorum..!!!!!!! Genişletmek için tıkla ...
ultraslan_66' Alıntı: GALATASARAYın eskişehir maçında yediği son dakikada ki golü düşünüyorum..!!!!!!! Genişletmek için tıkla ...