minoo Üye Karnim ac ama ya ben de istiyorum. Yapilir mi ki bu Elmali Canim cekti Nur Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Karnim ac ama ya ben de istiyorum. Yapilir mi ki bu Elmali Canim cekti Nur Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Tuba Üye minoo' Alıntı: Karnim ac ama ya ben de istiyorum. Yapilir mi ki bu Elmali Canim cekti Nur Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... 1 saat'ten hepsi hazır olur ki yalnız ben pişirdiğimiz elmaları üzerinede sürdüm - - - Eklendi - - - yani elmalı malzemeyi fazla tuttum
minoo' Alıntı: Karnim ac ama ya ben de istiyorum. Yapilir mi ki bu Elmali Canim cekti Nur Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... 1 saat'ten hepsi hazır olur ki yalnız ben pişirdiğimiz elmaları üzerinede sürdüm - - - Eklendi - - - yani elmalı malzemeyi fazla tuttum
jackalmami Üye Çalış, çalış, çalış... Sonucu; ağrı, ağrı, ağrı... Manevi sonucu; bitmez, bitmez, bitmez... Kısaca; Bu nasıl bi yaşam tarzı ?
Çalış, çalış, çalış... Sonucu; ağrı, ağrı, ağrı... Manevi sonucu; bitmez, bitmez, bitmez... Kısaca; Bu nasıl bi yaşam tarzı ?
haltie Üye Başkasının kendine yakıştırdığını ben ona yakıştırmiyorum aslında onu yüceltiyorum ama bu hiç bir zaman kıymetli olmuyor ve bunu bile bile yapıyorum suan niye bunu yaptığımı düşünüyorum koy ver gitsin işte
Başkasının kendine yakıştırdığını ben ona yakıştırmiyorum aslında onu yüceltiyorum ama bu hiç bir zaman kıymetli olmuyor ve bunu bile bile yapıyorum suan niye bunu yaptığımı düşünüyorum koy ver gitsin işte
maxirabit Üye Konu Sahibi Mutlu,sırıtan,içi hoş hatta bazen gülen biri oldum bu aralar Tekrardan hoşgeldin bana