minoo Üye Pelin'i uyandirmaya calisiyorum. Sinir etti beni Bulusup kahvalti yapacagiz ama uyanmiyor Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Pelin'i uyandirmaya calisiyorum. Sinir etti beni Bulusup kahvalti yapacagiz ama uyanmiyor Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
tempestshine Üye Emre abi servistekilerin numaralarını ve isimlerini bir kağıda yazmamı istedi.İyi de ben nereden bulayım onları.sabah herkes servisteyken yazsam iyi olacak
Emre abi servistekilerin numaralarını ve isimlerini bir kağıda yazmamı istedi.İyi de ben nereden bulayım onları.sabah herkes servisteyken yazsam iyi olacak
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: resmen dişladılar lan beni küfür ediyorum ikisinede Genişletmek için tıkla ... kime ablacan neden küfrediyon?
pelın_' Alıntı: resmen dişladılar lan beni küfür ediyorum ikisinede Genişletmek için tıkla ... kime ablacan neden küfrediyon?
pelın_ __xXx__' Alıntı: kime ablacan neden küfrediyon? Genişletmek için tıkla ... pınar ve esra beraber ayrıldık eve dıye benı bırakıp pınarlara kalaya gıtmısler pislikler
__xXx__' Alıntı: kime ablacan neden küfrediyon? Genişletmek için tıkla ... pınar ve esra beraber ayrıldık eve dıye benı bırakıp pınarlara kalaya gıtmısler pislikler
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: pınar ve esra beraber ayrıldık eve dıye benı bırakıp pınarlara kalaya gıtmısler pislikler Genişletmek için tıkla ... ayıp ayıp olur mu öyle şey
pelın_' Alıntı: pınar ve esra beraber ayrıldık eve dıye benı bırakıp pınarlara kalaya gıtmısler pislikler Genişletmek için tıkla ... ayıp ayıp olur mu öyle şey
Nextman Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Bazen gerçek anlamda cinayet işleyesim geliyor Genişletmek için tıkla ... Ben senin dediğini istanbul trafiğinde hergün düşünüyorum.Hatta şu an bile
minoo' Alıntı: Bazen gerçek anlamda cinayet işleyesim geliyor Genişletmek için tıkla ... Ben senin dediğini istanbul trafiğinde hergün düşünüyorum.Hatta şu an bile
EroL Emekli Yönetici Rüzgarın perdemi dalgalandırmasını izliyor, tenimde bıraktığı ürpetiyi hissediyor ve bardağımdaki sıvıyı içiyorum
Rüzgarın perdemi dalgalandırmasını izliyor, tenimde bıraktığı ürpetiyi hissediyor ve bardağımdaki sıvıyı içiyorum
Oğuzhan Üye n85im için akıllı şarj aldım ama batarya ölmüş galiba 2 saat şarjda durdu telefon açılmadı