Türe Üye minoo' Alıntı: Annemin böreği yapmasını bekliyorum. Canım çekti Genişletmek için tıkla ... Bize de ayır abla
minoo' Alıntı: Annemin böreği yapmasını bekliyorum. Canım çekti Genişletmek için tıkla ... Bize de ayır abla
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Annemin böreği yapmasını bekliyorum. Canım çekti Genişletmek için tıkla ... tamda açtım biliyonmu ikram etmessen ayıp edersin kardeşim
minoo' Alıntı: Annemin böreği yapmasını bekliyorum. Canım çekti Genişletmek için tıkla ... tamda açtım biliyonmu ikram etmessen ayıp edersin kardeşim
Türe Üye kingmor' Alıntı: tamda açtım biliyonmu ikram etmessen ayıp edersin kardeşim Genişletmek için tıkla ...
kingmor' Alıntı: tamda açtım biliyonmu ikram etmessen ayıp edersin kardeşim Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye minoo' Alıntı: Börek yiyorum Gelin yiyin hadi kıyamadım Genişletmek için tıkla ... Atar yaptik o kadar yok mu bize cok cinsimdir bu arada
minoo' Alıntı: Börek yiyorum Gelin yiyin hadi kıyamadım Genişletmek için tıkla ... Atar yaptik o kadar yok mu bize cok cinsimdir bu arada
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Börek yiyorum Gelin yiyin hadi kıyamadım Genişletmek için tıkla ... bana kaldımı arkadaşım akşam erken yattım da biraz
minoo' Alıntı: Börek yiyorum Gelin yiyin hadi kıyamadım Genişletmek için tıkla ... bana kaldımı arkadaşım akşam erken yattım da biraz
Revengeful Emekli Yönetici Sporu bıraktıgim an kılo aldım arkadas.. Şimdi bunlari nasıl verecegimi dusunuyorumn
Nextman Emekli Yönetici Sabah kalktım bir baktım evin karşısındaki spor aletlerini sökmeye çalışıyorlar.Onları kovalarken farkında olmadan iyi koşmuşum .
Sabah kalktım bir baktım evin karşısındaki spor aletlerini sökmeye çalışıyorlar.Onları kovalarken farkında olmadan iyi koşmuşum .
minoo Üye Buz Devri 2'yi izliyorum hahahaha bayiliyorum Fox Tv'de Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk