pelın_ Bildigim günlerce sohbet ettigim insanmi yoksa çok farklı birimi düşünüyorum ama bulamıyorum sanırım bende hep ilk günki gibi yeri geri gelse yine aynı benim gibi
Bildigim günlerce sohbet ettigim insanmi yoksa çok farklı birimi düşünüyorum ama bulamıyorum sanırım bende hep ilk günki gibi yeri geri gelse yine aynı benim gibi
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: üşütmüşüm hastayım hapşurup duruyorum Genişletmek için tıkla ... çok yaşa iyi yaşa beraber olsun armut yiyorum
'TUĞ'' Alıntı: üşütmüşüm hastayım hapşurup duruyorum Genişletmek için tıkla ... çok yaşa iyi yaşa beraber olsun armut yiyorum
Cezzbedici3 Üye Hayatım yaptığım insanı birazdan hayatımdan çıkaracağım galiba beni bu noktaya getirdi yetti artık bunun tripleri çekemicem..
Hayatım yaptığım insanı birazdan hayatımdan çıkaracağım galiba beni bu noktaya getirdi yetti artık bunun tripleri çekemicem..
pelın_ Cezzbedici2' Alıntı: Hayatım yaptığım insanı birazdan hayatımdan çıkaracağım galiba beni bu noktaya getirdi yetti artık bunun tripleri çekemicem.. Genişletmek için tıkla ... artık yapmalı diye düşünüyorum
Cezzbedici2' Alıntı: Hayatım yaptığım insanı birazdan hayatımdan çıkaracağım galiba beni bu noktaya getirdi yetti artık bunun tripleri çekemicem.. Genişletmek için tıkla ... artık yapmalı diye düşünüyorum
Cezzbedici3 Üye Ve bitti.. Artık o hayatımda yok.. Artık HİÇBİŞEYİYİM. ----------Eklendi @ 00:48:02 ---------- Yazıldı @ 00:47:11 ---------- vaybe tam 5 aylık efsane..Finish..
Ve bitti.. Artık o hayatımda yok.. Artık HİÇBİŞEYİYİM. ----------Eklendi @ 00:48:02 ---------- Yazıldı @ 00:47:11 ---------- vaybe tam 5 aylık efsane..Finish..
Cezzbedici3 Üye evlenmeyi aklından bile geçirmeyen ben bu kız istesin dünyalarımı canımı ona vericektim bırak evlenmeyi..geldiğim noktaya bak.. yazık..
evlenmeyi aklından bile geçirmeyen ben bu kız istesin dünyalarımı canımı ona vericektim bırak evlenmeyi..geldiğim noktaya bak.. yazık..
minoo Üye Uykusuz uykusuuuuz kahvaltıya hazırlanıyorum şimdi. Ve akabinde yola çıkıyorum. Sınav var Gelir gelmez uyuycam ya
Uykusuz uykusuuuuz kahvaltıya hazırlanıyorum şimdi. Ve akabinde yola çıkıyorum. Sınav var Gelir gelmez uyuycam ya
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Ayy canlarım biri Kocaeli biri İstanbul. O kadar uzaklar ki birbirine. Delilerrr. Genişletmek için tıkla ... öğrencilik hayatı memleketim ızmit hizmet yeri ızmir arada sadece bir harf farkı var ama koskoca mesafe de var
minoo' Alıntı: Ayy canlarım biri Kocaeli biri İstanbul. O kadar uzaklar ki birbirine. Delilerrr. Genişletmek için tıkla ... öğrencilik hayatı memleketim ızmit hizmet yeri ızmir arada sadece bir harf farkı var ama koskoca mesafe de var