night_jack Üye İsmail' Alıntı: hocam ayıp olmasın ama seni anlayamıyom Genişletmek için tıkla ... Hangi yönden bakıyon?
İsmail' Alıntı: hocam ayıp olmasın ama seni anlayamıyom Genişletmek için tıkla ... Hangi yönden bakıyon?
ismail Üye night_jack' Alıntı: Hangi yönden bakıyon? Genişletmek için tıkla ... Fahri yazan resim koymuşun sonra devamı güzel falan demişsin ama ben anlamadım
night_jack' Alıntı: Hangi yönden bakıyon? Genişletmek için tıkla ... Fahri yazan resim koymuşun sonra devamı güzel falan demişsin ama ben anlamadım
ismail Üye night_jack' Alıntı: Sana demedim onu ayrıca güzel diye yazmadım ki. Çorba oldu. Genişletmek için tıkla ... Aynen
night_jack' Alıntı: Sana demedim onu ayrıca güzel diye yazmadım ki. Çorba oldu. Genişletmek için tıkla ... Aynen
night_jack Üye B harfi hep uğursuz gelmiştir bana Bi eskiniyim dedim,çotanak diye ses geldi vucudumdan
FatoŞ Üye Gözlerimin göremeyeceği derecede uzun ve tanımsız bir yola yürümek isterdim. Nereye gideceğimi bilemeden, ilk adımımı attığım anda geri dönüşü olmayan uçsuz bucaksız bir yol.
Gözlerimin göremeyeceği derecede uzun ve tanımsız bir yola yürümek isterdim. Nereye gideceğimi bilemeden, ilk adımımı attığım anda geri dönüşü olmayan uçsuz bucaksız bir yol.
ismail Üye night_jack' Alıntı: B harfi hep uğursuz gelmiştir bana Bi eskiniyim dedim,çotanak diye ses geldi vucudumdan Genişletmek için tıkla ... Kırma beli
night_jack' Alıntı: B harfi hep uğursuz gelmiştir bana Bi eskiniyim dedim,çotanak diye ses geldi vucudumdan Genişletmek için tıkla ... Kırma beli
FatoŞ Üye tempestshine' Alıntı: sanırım bir daha bu foruma giremeyeceğim.mobil olarak bile ... Genişletmek için tıkla ... neden Ki Can`ım Ne oldu ki ?
tempestshine' Alıntı: sanırım bir daha bu foruma giremeyeceğim.mobil olarak bile ... Genişletmek için tıkla ... neden Ki Can`ım Ne oldu ki ?
ismail Üye tempestshine' Alıntı: sanırım bir daha bu foruma giremeyeceğim.mobil olarak bile ... Genişletmek için tıkla ... Neden kardeşim
tempestshine' Alıntı: sanırım bir daha bu foruma giremeyeceğim.mobil olarak bile ... Genişletmek için tıkla ... Neden kardeşim