jackalmami Üye sırf arkadaşlarımın hatrı yüzünden düz okey oynayacak kadar düştük. Vay halime - - - Eklendi - - - 101, batak dururken bu kadar basit bir oyun oynanır mı be kardeşim
sırf arkadaşlarımın hatrı yüzünden düz okey oynayacak kadar düştük. Vay halime - - - Eklendi - - - 101, batak dururken bu kadar basit bir oyun oynanır mı be kardeşim
night_jack Üye İsmail' Alıntı: zehrayı düşünüyorum ona diceklerim vaedı diyemedim acaba nasıl ulaşırım diyorum Genişletmek için tıkla ... Ulaşmak istiyorsan her türlü ulaşırsın.
İsmail' Alıntı: zehrayı düşünüyorum ona diceklerim vaedı diyemedim acaba nasıl ulaşırım diyorum Genişletmek için tıkla ... Ulaşmak istiyorsan her türlü ulaşırsın.
ismail Üye night_jack' Alıntı: Ulaşmak istiyorsan her türlü ulaşırsın. Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlama sevdiğim değil Sade bişeyler konuşmamız gerekti o yüzden
night_jack' Alıntı: Ulaşmak istiyorsan her türlü ulaşırsın. Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlama sevdiğim değil Sade bişeyler konuşmamız gerekti o yüzden
night_jack Üye İsmail' Alıntı: Yanlış anlama sevdiğim değil Sade bişeyler konuşmamız gerekti o yüzden Genişletmek için tıkla ... deva mı tatlı olabilir
İsmail' Alıntı: Yanlış anlama sevdiğim değil Sade bişeyler konuşmamız gerekti o yüzden Genişletmek için tıkla ... deva mı tatlı olabilir