tempestshine Üye sonunda anadolu lisesine yerleştirdim. Ticaret Borsası anadolu lisesi benim yeni okulum
Nextman Emekli Yönetici tempestshine' Alıntı: sonunda anadolu lisesine yerleştirdim. Ticaret Borsası anadolu lisesi benim yeni okulum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun başarıları
tempestshine' Alıntı: sonunda anadolu lisesine yerleştirdim. Ticaret Borsası anadolu lisesi benim yeni okulum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun başarıları
tempestshine Üye nextman' Alıntı: Hayırlı olsun başarıları Genişletmek için tıkla ... Sağol abi.İnşallah başarılı olurum
nextman' Alıntı: Hayırlı olsun başarıları Genişletmek için tıkla ... Sağol abi.İnşallah başarılı olurum
__xXx__ Üye bayram temizliğine anneme yardım edeyim dedim tüm işlerini bana bıraktı alışverişe gitti mal gibi hissettim su an
bayram temizliğine anneme yardım edeyim dedim tüm işlerini bana bıraktı alışverişe gitti mal gibi hissettim su an
Del Rey Üye Şu anda bunu yazıyorum. Yazmadan hemen önce bir arkadaşımla Facebook'tan Rolling in The Deep ve National Anthem düetleri yaptık. Söylemek geliyor içimizden, durduramıyoruz.
Şu anda bunu yazıyorum. Yazmadan hemen önce bir arkadaşımla Facebook'tan Rolling in The Deep ve National Anthem düetleri yaptık. Söylemek geliyor içimizden, durduramıyoruz.
pelın_ Dgs sınawı açıklansın dye bekliyorum ha bıde yarın bayram ama hiç tadı yok çünkü bayram boyu çalışıcam yanı bayram gelmiş neyıme
Dgs sınawı açıklansın dye bekliyorum ha bıde yarın bayram ama hiç tadı yok çünkü bayram boyu çalışıcam yanı bayram gelmiş neyıme
Emrgncy Üye işyerimdeyim sıkıntıdan patlıyorum Pfffffff.... pelın_' Alıntı: Dgs sınawı açıklansın dye bekliyorum ha bıde yarın bayram ama hiç tadı yok çünkü bayram boyu çalışıcam yanı bayram gelmiş neyıme Genişletmek için tıkla ... Garibem diyorsun yani... Bayramda çalışmak gerçekten çok zor - - - Eklendi - - - 'Nur'' Alıntı: Bayram çikolatısından aşırdım Genişletmek için tıkla ... Bizlere de bırak... yarın misafiriniz ona göre
işyerimdeyim sıkıntıdan patlıyorum Pfffffff.... pelın_' Alıntı: Dgs sınawı açıklansın dye bekliyorum ha bıde yarın bayram ama hiç tadı yok çünkü bayram boyu çalışıcam yanı bayram gelmiş neyıme Genişletmek için tıkla ... Garibem diyorsun yani... Bayramda çalışmak gerçekten çok zor - - - Eklendi - - - 'Nur'' Alıntı: Bayram çikolatısından aşırdım Genişletmek için tıkla ... Bizlere de bırak... yarın misafiriniz ona göre
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: Dgs sınawı açıklansın dye bekliyorum ha bıde yarın bayram ama hiç tadı yok çünkü bayram boyu çalışıcam yanı bayram gelmiş neyıme Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsun ablacan
pelın_' Alıntı: Dgs sınawı açıklansın dye bekliyorum ha bıde yarın bayram ama hiç tadı yok çünkü bayram boyu çalışıcam yanı bayram gelmiş neyıme Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsun ablacan