Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

__xXx__

Üye
yorucu bir günün ardından sonunda evdeyim sahura kadar havuz party

ooooffff offf... En iyi arkadaşım, can dostumla yarın öğlen ayrılacağız. Mardine askere gidecek 12,5 ay sonra gelebilecek ve geldiğinde benimde 6 ayım kalmış olacak. Yani 18,5 ay göremeyeceğiz birbirimizi. Hay senin askerlik gibi. 6 ay neyinize yetmiyor 15 ay askerlik mi yapılır ya bari inşaallah beraber izin kullanabilirizde azda olsa hasretimizi dindirebiliriz. Ya kullanamazsak düşünmek bile istemiyorum. 18,5 ay ne demek ya bir ömür...

Tepkiler: FatoŞ
Bilgisayar odamı ve bilgisayarımın tüm hücrelerini vidasına kadar sildim parlattım hızı iki katına çıktı ekran kartı cillop oldu artık resette atmıyor valla huzura erdim

- - - Eklendi - - -

ayrıca şeffaf kasama takmış oldum 4 adet mavi - kırmızı - beyaz - yeşil fanlar dehşet bir görüntü oluşturdu.. Bi kaç güne satın alıp takacağım neon led lambalar ilede pc görsel şölene dönüşecek.. Birde dev bir monitör aldımmı gelsin filmler

Tepkiler: FatoŞ
uyku tutmuyor anlaşılan bugün bana uyku yok...

Yetimhane ve Ölüm Tuzağı adlı 2 film izledim.Saat 06:15 gibi bitirdim.Şu an uyuyamıyorum

- - - Eklendi - - -

Dailymobile'da banlanmama az kaldı

maxicepte ayın üyesi olduğunu bilseler yönetime alırlar seni ama bilmiyorlar işte

google yanlış çeviriyor sanırım.sürekli respect the rules diyorlar bana

Sebebini bilmeden duvara yumruk atiyorum... (siniri aliyo ha )

milet uyanmaya başladı ben hala uyuyamadım

pelın_

Uykum war

FatoŞ

Üye
Ve Ansızın Gelir Usulca..
Konuverir Omuzuna Bir Kuş..
Sonra Anlarsın ki
Baksana Kuş Dahi Sana Geliyor..

~ FatoŞ ~

Tepkiler: jackalmami

__xXx__