kullanıcıadları
Üye
Cocuga is İşkence
Hayat Bahane ya
Onu bırakta hayat nasıl gidiyor
Olabilir.Bazen Hocalar Zor Ödevler Veriyor da SövüyoruzAnla Yani
- - - Eklendi - - -
Özür Dilerim
- - - Eklendi - - -
Pelin Özür Dilerim Buyur Özür Yerine Hediyem
Hayat Bahane yaKayıtlar Yaklaşıyor,Sacımın Uzamasını Sabrediyorum ki Kızlar Gelsin Axe Falan Hazırım Senin Hayat Nasıl Gidiyor ?
aman çok tatlı ya bu
Abi Hele Kuyt'a Hazırlanan Marş "*****************************"fenerbahçelilerin kuyt için yaptığı slogan manyak olmuş
datdiri dat dat datdiri dat dat datdiri dat dat dirk kuyt
Ben Subay Tırası Oldum.Sıcaktan Malum,Simdi Hemen Uzar.Sonra Yine Castin Taktigi
Saçımın uzunluğu bu havada beni mahvediyor ama dayanıcamKız işlerine biraz mola verdim diyebilirim dinleniyorum şu sıralar.
Saçımın uzunluğu bu havada beni mahvediyor ama dayanıcamKız işlerine biraz mola verdim diyebilirim dinleniyorum şu sıralar.
- - - Eklendi - - -
Bir anda bütün ruh halin değişti
Abi Hele Kuyt'a Hazırlanan Marş "*****************************"
Ben Subay Tırası Oldum.Sıcaktan Malum,Simdi Hemen Uzar.Sonra Yine Castin TaktigiGitar'a Sana mı Gelsem Napsam
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
<span style="font-family: Comic Sans MS"><font color="Black"><font size="2"><em><strong>[video=youtube;B3BE-V1pn0k]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=B3BE-V1pn0k[/video]
Acemi Direk Bas'a Gecebilir mi ?
Beklerimde klasik gitarı ve elektro gitarı ders verebilecek düzeyde bilmiyorum sadece bas gitarAkustiği zaten hiç bilmiyorum.
Acemi Direk Bas'a Gecebilir mi ?
Ben direk bastan başladım.Ayrıca çalmak istediğin ensturumandan başlaman en sağlıklısı.1 yıl klasik çalıp sonra istediğin gitara geçme olayı halk efsanelerinden hatta yararından çok zararı var 2 yıl bas çalan bir kişi 1 yıl bas 1 yıl klasik çalan birinden çok ama çok daha ileride oluyor.
fatosumm
Özledim Yahu YIldızım
Kadın kısmısının bilgisayarda işi ne kalk kız dolma sarpc ye foto atcam bitürlü beceremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?