nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: Bu kız eve gıder babaklarımı hissettmyorum çok yoruldum Genişletmek için tıkla ... Bacakların dahil parmaklarında uyuştu heralde
pelın_' Alıntı: Bu kız eve gıder babaklarımı hissettmyorum çok yoruldum Genişletmek için tıkla ... Bacakların dahil parmaklarında uyuştu heralde
nokia_belle Üye İki tane ölümüz var,biri mustafa adında diyeride nesli. Okyunca içinden ''gebersinler''diyecek olan var. Zaten geberdiler. Bir de,pek havamda değilim.
İki tane ölümüz var,biri mustafa adında diyeride nesli. Okyunca içinden ''gebersinler''diyecek olan var. Zaten geberdiler. Bir de,pek havamda değilim.
cukuleaks Üye tempestshine' Alıntı: bilgisayarımı aldılar Genişletmek için tıkla ... Yazık lan valla acıdım
cukuleaks Üye Yuruyorum gunduz gece... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: başım ağrıyoo Genişletmek için tıkla ... Minoset ic gecer abla
Yuruyorum gunduz gece... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: başım ağrıyoo Genişletmek için tıkla ... Minoset ic gecer abla
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: Yağmur yağcak we ben gezmeye cıktm of şansma Genişletmek için tıkla ... kııız çalışmıyonmu sen? - - - Eklendi - - - mail atmam gerekiyor ama konuyu nasıl toplasam diye düşünüyorum )))))))))
pelın_' Alıntı: Yağmur yağcak we ben gezmeye cıktm of şansma Genişletmek için tıkla ... kııız çalışmıyonmu sen? - - - Eklendi - - - mail atmam gerekiyor ama konuyu nasıl toplasam diye düşünüyorum )))))))))
pelın_ İzımlıyım yawrum bugun lan otobuşten wapura gelene kadar ıslanmadık saç telim kalmadı nasıl bi yağmurdu bu hala dewam edıyo gerçi
İzımlıyım yawrum bugun lan otobuşten wapura gelene kadar ıslanmadık saç telim kalmadı nasıl bi yağmurdu bu hala dewam edıyo gerçi