minoo Üye Yine menemen yedi. Ben de kahvaltı yapmayı düşünüyorum şimdi. Sonra da evi temizlerim heralde.
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Yine menemen yedi. Ben de kahvaltı yapmayı düşünüyorum şimdi. Sonra da evi temizlerim heralde. Genişletmek için tıkla ... bayılıyorum o yemeğe sana da kolay gelsin
minoo' Alıntı: Yine menemen yedi. Ben de kahvaltı yapmayı düşünüyorum şimdi. Sonra da evi temizlerim heralde. Genişletmek için tıkla ... bayılıyorum o yemeğe sana da kolay gelsin
__xXx__ Üye pyrrhos91' Alıntı: çiğ börek+çay Genişletmek için tıkla ... dostum pişirsene böreği çiğ çiğ yenir mı o
pyrrhos91' Alıntı: çiğ börek+çay Genişletmek için tıkla ... dostum pişirsene böreği çiğ çiğ yenir mı o
SHS Üye __xXx__' Alıntı: dostum pişirsene böreği çiğ çiğ yenir mı o Genişletmek için tıkla ... aga ismi çiğ börek yoksa pişiyor
__xXx__' Alıntı: dostum pişirsene böreği çiğ çiğ yenir mı o Genişletmek için tıkla ... aga ismi çiğ börek yoksa pişiyor
__xXx__ Üye pyrrhos91' Alıntı: aga ismi çiğ börek yoksa pişiyor Genişletmek için tıkla ... biliyom dostum şaka şaka sonuna gülücük koyamıyorum önemli bi yarışmadan ötürü
pyrrhos91' Alıntı: aga ismi çiğ börek yoksa pişiyor Genişletmek için tıkla ... biliyom dostum şaka şaka sonuna gülücük koyamıyorum önemli bi yarışmadan ötürü
SHS Üye __xXx__' Alıntı: biliyom dostum şaka şaka sonuna gülücük koyamıyorum önemli bi yarışmadan ötürü Genişletmek için tıkla ... no smile yarışması mı
__xXx__' Alıntı: biliyom dostum şaka şaka sonuna gülücük koyamıyorum önemli bi yarışmadan ötürü Genişletmek için tıkla ... no smile yarışması mı
SHS Üye __xXx__' Alıntı: aynen öyle Genişletmek için tıkla ... yarışma bitene kadar desene çok yanlış anlaşılcan
__xXx__' Alıntı: aynen öyle Genişletmek için tıkla ... yarışma bitene kadar desene çok yanlış anlaşılcan
Navy Blue Üye smile yarışmasına katılıp kendilerini zorlayanlarını düşünüyorum aslında düşünmüyorumda neyse
__xXx__ Üye pyrrhos91' Alıntı: yarışma bitene kadar desene çok yanlış anlaşılcan Genişletmek için tıkla ... öyle görünüyo dostum inşallah sıkıntı çıkarmaz ----------Eklendi @ 15:35:31 ---------- Yazıldı @ 15:35:13 ---------- net-muratt' Alıntı: smile yarışmasına katılıp kendilerini zorlayanlarını düşünüyorum aslında düşünmüyorumda neyse Genişletmek için tıkla ... kıskanma dostum sende gel
pyrrhos91' Alıntı: yarışma bitene kadar desene çok yanlış anlaşılcan Genişletmek için tıkla ... öyle görünüyo dostum inşallah sıkıntı çıkarmaz ----------Eklendi @ 15:35:31 ---------- Yazıldı @ 15:35:13 ---------- net-muratt' Alıntı: smile yarışmasına katılıp kendilerini zorlayanlarını düşünüyorum aslında düşünmüyorumda neyse Genişletmek için tıkla ... kıskanma dostum sende gel
minoo Üye Üsttekilerin yazışmalarını düşünüyorum. Arda'nın üstüne gitmeyin. Arda, tek değilsin arkadaşım. Ezemeyecekler seni.
Üsttekilerin yazışmalarını düşünüyorum. Arda'nın üstüne gitmeyin. Arda, tek değilsin arkadaşım. Ezemeyecekler seni.
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Üsttekilerin yazışmalarını düşünüyorum. Arda'nın üstüne gitmeyin. Arda, tek değilsin arkadaşım. Ezemeyecekler seni. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığın için güüüçççç bizdeeee artııııkkkk
minoo' Alıntı: Üsttekilerin yazışmalarını düşünüyorum. Arda'nın üstüne gitmeyin. Arda, tek değilsin arkadaşım. Ezemeyecekler seni. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığın için güüüçççç bizdeeee artııııkkkk
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Şşş hey! Şu karşı dağları var ya biz yarattık. Genişletmek için tıkla ... tabi ya
SHS Üye minoo' Alıntı: Üsttekilerin yazışmalarını düşünüyorum. Arda'nın üstüne gitmeyin. Arda, tek değilsin arkadaşım. Ezemeyecekler seni. Genişletmek için tıkla ... bu laf bize mi?
minoo' Alıntı: Üsttekilerin yazışmalarını düşünüyorum. Arda'nın üstüne gitmeyin. Arda, tek değilsin arkadaşım. Ezemeyecekler seni. Genişletmek için tıkla ... bu laf bize mi?